Mostrant de 1 a 10 de 19 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  Instal·lador sistemes de seguretat

  Ref.: 023

  SiC24, empresa de serveis de sistemes de seguretat de Lleida, ubicada al Polígon del Segre, per ampliació de plantilla, necessitapersonal instal·lador de sistemes de seguretat principalment cablejats (alarmes, càmeres, contra incendi, etc.

  +
 • Valoració de CVs

  Administratiu/va Compres

  Ref.: 022

  COTÈCNICA, empresa especialitzada en nutrició animal amb una gran aposta per la qualitat i innovació, requereix incorporar un/a Administratiu/va de Compres en dependència del Director/a de Compres i Logística.

  +
 • Valoració de CVs

  Promotor/a Canal HORECA

  Ref.: 088

  Empresa del sector de productes de consum pel canal HORECA, precisa incorporar promotor/a per reforçar la seva plantilla. Les funcions i responsabilitats a desenvolupar són: Captació de nous clients.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a Laboral i de RRHH

  Ref.: 084

  Empresa del sector construcció precisa incorporar un/a Tècnic/a Laboral i de RRHH, per professionalitzar l'àrea de Personal. Aquesta persona tindrà un Pla de Carrera, on de forma progressiva podrà assumir més responsabilitats i créixer professionalment.

  +
 • Valoració de CVs

  Comercial

  Ref.: 016

  Important Servei de Prevenció Aliè, amb delegacions en tot el territori català, precisa incorporar un/a Comercial, que es responsabilitzi del manteniment i expansió de la cartera de clients de la zona de Lleida.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a superior de PRL

  Ref.: 015

  Important Servei de Prevenció Aliè, amb delegacions en tot el territori català, precisa incorporar un/a tècnic/a superior de PRL, amb possibilitat de projecció, per la delegació de Lleida.

  +
 • Valoració de CVs

  Encarregat/da d'Obra

  Ref.: 014

  L'empresa ROMÀ INFRAESTRUCTURES I SERVEIS, especialitzada en la construcció d’obra civil i edificació, precisa incorporar un/a Encarregat/da d'Obra per la Seu d'Urgell.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable de Compres

  Ref.: 013

  Empresa del sector industrial de la província de Lleida, precisa incorporar un/a Responsable de Compres per tal de garantir la disponibilitat de productes varis, necessaris per la producció de planta industrial.

  +
 • Valoració de CVs

  Product Manager (Junior)

  Ref.: 010

  Empresa del sector de la bioenergia i gestió de residus precisa incorporar un/a Product Manager (Junior) per tal de liderar, sota la supervisió de Direcció, un projecte de desenvolupament, millora i expansió d’un producte així com del propi procés de fabricació,  per a la millora de la gestió dels residus agroindustrials.

  +
 • Valoració de CVs

  Comptable/ Controller de Costos

  Ref.: 009

  Empresa de gestió de residus de Lleida, precisa incorporar un/a Comptable/ Controller de Costos, per tal de responsabilitzar-se de la gestió comptable de l’empresa així com de desenvolupar un projecte de control de costos i comptabilitat analítica.

  +