Mostrant de 1 a 10 de 12 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  Responsable de Recepció /Administració

  Ref.: 001

  Centre especialitzat en dificultats relacionades amb la comunicació, la deglució i l'aprenentatge precisa incorporar un/a Responsable de Recepció /Administració.

  +
 • Valoració de CVs

  Administratiu/va Departament Administració

  Ref.: 072

  Empresa de Lleida, líder en el sector tecnològic, en ple creixement i que compta amb un projecte empresarial motivador i atractiu, precisa incorporar un/a Administratiu/va pel departament d'Administració.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable RRHH

  Ref.: 071

  Empresa especialista en energia solar, innovadora, en ple creixement i dedicada a la venda i muntatge de plantes fotovoltaiques i carregadors per a vehicles elèctrics precisa incorporar al seu equip un/a Responsable de RRHH.

  +
 • Valoració de CVs

  Director/a Àrea Persones

  Ref.: 069

  Abacus, cooperativa formada per prop de 900.000 socis i sòcies de consum i més de 500 socis i sòcies de treball, amb 46 establiments a Catalunya, València i Balears, referent de confiança que aposta per la gestió amb equitat, participació i sostenibilitat cooperativa, precisa incorporar un/a Director/a per l’Àrea de Persones.

  +
 • Valoració de CVs

  Comercial Internacional

  Ref.: 068

  A.T. Trota, empresa de transport internacional present al mercat des de més de 50 anys, precisa incorporar un/a Comercial Internacional. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Es responsabilitzarà del manteniment (50%)  i obertura de clients(50%)  al mercat francès i belga.

  +
 • Valoració de CVs

  Administratiu/va Departament PRL

  Ref.: 067

  SERVINET, empresa especialitzada en neteja industrial i que ofereix un servei de neteja de qualitat a empreses, organismes públics, col·lectivitats i qualsevol altre sector que necessiti serveis de neteja industrial i professional, precisa incorporar un/a Administratiu/va pel Dept.

  +
 • Valoració de CVs

  Administratiu/va Comptable

  Ref.: 065

  Empresa fabricant de maquinària i equips professionals, requereix cobrir la posició d’Administratiu/va Comptable. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Assentaments comptable.

  +
 • Valoració de CVs

  Director/a Financer/a

  Ref.: 061

  Empresa fabricant de maquinària i equips professionals, requereix cobrir la posició de Director Financer/a. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Definir amb la Direcció General, implantar, supervisar i controlar el pressupost anual.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a de Producte

  Ref.: 060

  Empresa líder en el sector industrial i amb fort creixement internacional precisa incorporar un/a enginyer sènior, amb experiència en disseny mecànic per incorporar-se al departament de R + D + I per liderar un equip d'enginyeria mecànica orientat a projecte.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a Comercial

  Ref.: 058

  Empresa que ofereix serveis integrals en llavors, fertilitzants i fitosanitaris, precisa incorporar un/a TÈCNIC/A COMERCIAL per la zona de Lleida i Osca.

  +