Mostrant de 1 a 10 de 13 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  Comptable

  Ref.: 012

  RUSER EXPORT SL, empresa ubicada a la zona de Lleida i dedicada a la producció, comercialització i distribució de, principalment, fruita d'os, precisa incorporar un/a Comptable d'Administració.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable Manteniment i Frigoconservació

  Ref.: 010

  La Cooperativa AGRÀRIA I SECCIÓ DE CRÈDIT LA BORGENCA, SCCL, ubicada a Les Borges Blanques, precisa incorporar un/a Responsable de Manteniment i Frigoconservació.

  +
 • Valoració de CVs

  Analista de Mercats Agraris

  Ref.: 009

  Llotja Agropecuària Mercolleida SA, llotja de preus en origen, utilitzada com a preu de referència per a més del 90% de les operacions realitzades en porcí a Espanya i que és referència europea del preu espanyol, precisa incorporar un/a Analista de Mercats Agraris.

  +
 • Valoració de CVs

  Administrador/a de Sistemes i Xarxes

  Ref.: 008

  Empresa del sector industrial d’àmbit internacional, precisa incorporar un/a Administrador/a de Sistemes i Xarxes. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Gestió d’IT d'infraestructura informàtica en sistemes i xarxes: gestió d’usuaris, Hardware d'usuaris, xarxa, servidors, wifi, telefonia, servidors, administrador de sistemes.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable Departament Administració

  Ref.: 007

  Càritas Diocesana de Lleida, institució sense ànim de lucre i que té com a missió, acollir i treballar amb les persones que es troben en situació o risc de pobresa i exclusió social, precisa incorporar un/a Responsable pel Departament d’Administració.

  +
 • Valoració de CVs

  Controller Financer

  Ref.: 006

  Empresa fabricant de maquinària i equips professionals, requereix cobrir la posició de Controller Financer. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Col·laborar en l'elaboració de pressupostos anuals i del pla de negoci de l'empresa amb un punt de vista de control financer, donant suport mensualment amb reporting i coordinant auditories internes.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a Departament d'Enginyeria Comercial

  Ref.: 005

  Empresa del sector industrial d’àmbit internacional, precisa incorporar un/a Tècnic/a pel Departament d'Enginyeria Comercial. Missió:  Suport tècnic al back-office al departament Comercial, en l’anàlisi de requisits, preparació de dissenys tècnics, càlcul de preus i preparació d’ofertes.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a Electromecànic/a

  Ref.: 004

  Productora i comercialitzadora de fruita amb més de 15.000 tones produïdes anualment, vol incorporar al seu equip de manteniment un/a Tècnic/a Electromecànic/a.

  +
 • Valoració de CVs

  Comercial

  Ref.: 002

  Important Servei de Prevenció Aliè, amb delegacions en tot el territori català, precisa incorporar un/a Comercial, que es responsabilitzi del manteniment i expansió de la cartera de clients de la zona de Ponent.

  +
 • Valoració de CVs

  Director/a Àrea Persones

  Ref.: 069

  Abacus, cooperativa formada per prop de 900.000 socis i sòcies de consum i més de 500 socis i sòcies de treball, amb 46 establiments a Catalunya, València i Balears, referent de confiança que aposta per la gestió amb equitat, participació i sostenibilitat cooperativa, precisa incorporar un/a Director/a per l’Àrea de Persones.

  +