Mostrant de 1 a 10 de 35 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  Gestor/a de Tràfic

  Ref.: 017

  Empresa de Transports de Lleida, precisa incorporar un/a Gestor/a de Tràfic que s'encarregui de planificar, organitzar i gestionar les vendes, càrregues i descarregues, així com els xofers de l'empresa.

  +
 • Valoració de CVs

  Adjunt/a a Cap de Magatzem

  Ref.: 015

  Cooperativa de la província de Lleida, precisa incorporar un/a Adjunt/a a Cap de Magatzem. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Tenir cura de l'ordre i funcionament del magatzem.

  +
 • Valoració de CVs

  Controller

  Ref.: 013

  L’empresa Shalom, precisa incorporar un/a Controller amb la missió de controlar internament la gestió econòmica i financera de l'empresa.

  +
 • Valoració de CVs

  Cap de RRHH

  Ref.: 012

  L’empresa Shalom, precisa incorporar un/a Cap de RRHH per tal de realitzar la Gestió integral de les tasques derivades de l'Àrea de RRHH.

  +
 • Valoració de CVs

  Controller

  Ref.: 011

  Despatx d'advocats referent a Lleida en solucions globals en l'àmbit jurídic desitja incorporar un/a Controller. Les funcions i responsabilitats a desenvolupar són: - Control i supervisió del comptes bancaris.

  +
 • Valoració de CVs

  Frigorista

  Ref.: 010

  Empresa de la província de Lleida, dedicada al disseny, instal·lació i manteniment d'instal·lacions frigorífiques i d'atmosfera controlada, precisa incorporar un/a frigorista per realitzar el manteniment preventiu i correctiu dels equips de fred, climatitzadors, extractors i xarxes de ventilació.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a Climatització

  Ref.: 009

  SAUFER, important empresa de climatització de Lleida, desitja incorporar un/a Operari (Oficial 1º de Climatització i Calefacció). Les funcions i responsabilitats a desenvolupar són: Execució d'instal·lacions de climatització i calefacció: equips d'expansió directa i equips amb aigua, calderes de gas i gasoil.

  +
 • Valoració de CVs

  Director/a de RRHH

  Ref.: 008

  Empresa del sector industrial requereix incorporar un/a Director/a de RRHH per responsabilitzar-se de la gestió de polítiques de recursos humans i relacions laborals de l’empresa.

  +
 • Valoració de CVs

  Gerent

  Ref.: 111

  Cooperativa de la zona del Pla d'Urgell, precisa incorporar un/a Gerent per dirigir i gestionar l'empresa, coordinant totes les àrees de l'organització, implementat l'estratègia definida de la companyia i assolir els objectius assenyalats.

  +
 • Valoració de CVs

  Administratiu/va de Compres i Comptabilitat

  Ref.: 006

  Empresa distribuïdora de la província de Lleida, precisa incorporar un/a Administratiu/va que realitzi funcions de Compres i Comptabilitat. Funcions i Responsabilitats a desenvolupar: Compres: Previsió de compres.

  +