Mostrant de 1 a 10 de 26 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  Tècnic/a de Camp

  Ref.: 012

  Cerquem un/a Tècnic/a de Camp que s'encarregarà de l'assessorament integral de cultius d'atmellers i vinyes. Funcions i responsabilitats: Identificació, tractament i control de plagues i malalties en la base Gestió Integrada de Plagues.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable de Qualitat

  Ref.: 009

  Empresa de fruita propera a Lleida precisa incorporar un/a Responsable de Qualitat a la seva plantilla. Funcions i responsabilitats Responsabilitzar-se i gestionar els protocols de qualitat.

  +
 • Valoració de CVs

  Administratiu/va Suport Laboral

  Ref.: 008

  Despatx d'advocats i assessoria fiscal de Lleida, requereix incorporar un/a Administratiu/va pel Departament Laboral. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Atendre telefònica i presencialment als clients.

  +
 • Valoració de CVs

  Delegado/a Comercial Zona Centro

  Ref.: 007

  Gili Group,  con una trayectoría de más de 60 años en el mercado de la maquinaria agrícola, precisa incorporar un/a Delegado/a Comercial para la Zona Centro.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a I+D

  Ref.: 006

  Teyme, Solteka i Argilés, grup empresarial especialitzat en el desenvolupament i producció de maquinària per a la protecció de cultius amb més de 40 anys d'experiència, vol incorporar en el seu equip un/a ENGINYER/A I+D.

  +
 • Valoració de CVs

  director comercial

  Ref.: 059

  Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Dissenyar el Pla Comercial, implantar-lo i gestionar-lo. Crear l’estratègia de creixement Gestionar els actius de l’empresa (immobiliaris), cercar compradors, gestionar lloguers.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a o Tècnic-a Back-Office

  Ref.: 005

  Emresa Industrial a Lleida, líder en seu sector, busca un/a  Enginyer/a o Tècnic/a per donar suport  tècnic des de back-office al Departament Comercial, en l’anàlisi de requisits, càlcul de preus, preparació d’ofertes i preparació de dissenys tècnics Funcions: Suport tècnic pre-venda.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable de Qualitat

  Ref.: 004

  Empresa de perfileria d'acer ubicada a la comarca del Segrià, precisa incorporar un/a Responsable de Qualitat. En dependència directa de Gerència, les seves responsabilitats i funcions seran: Gestionar i controlar les normatives ISO implantades a l'empresa.

  +
 • Valoració de CVs

  Comercial Sector Construcció per Barcelona

  Ref.: 003

  Important grup empresarial de Lleida, vinculat al sector de la construcció i obra pública, vol incorporar un/a comercial per reforçar la seva plantilla de Barcelona.

  +
 • Valoració de CVs

  Director/a de Centre

  Ref.: 002

  La Fundació Aspamis, entitat privada sense ànim de lucre, vol incorporar un/a Director/a de Centre amb dependència directa de la Gerència. La seva missió serà organitzar-ordenar i gestionar el centre, aconseguint una bona atenció a usuaris i famílies des de l’eficàcia i eficiència.

  +