Mostrant de 1 a 10 de 32 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  TÈCNIC/A DE RRHH

  Ref.: 107

  Empresa de Lleida del sector industrial en expansió, desitja incorporar una persona per cobrir la posició de Tècnic/a de RRHH, amb la missió de dissenyar, implementar i fer el seguiment de les polítiques de RRHH i laboral de la companyia.

  +
 • Valoració de CVs

  Administratiu/va de Facturació (BCN)

  Ref.: 105

  Empresa de transports de Lleida amb oficina al port de Barcelona busca incorporar un/a Administratiu/va de Facturació. Les funcions que desenvoluparà seran: Control i gestió d'albarans.

  +
 • Valoració de CVs

  Cap de Projectes d'Enginyeria

  Ref.: 104

  Empresa dedicada a les solucions tèxtils en arquitectura lleugera i transparent de grans edificis, ubicada a Lleida i amb presència internacional, busca incorporar un/a Cap de Projectes.

  +
 • Valoració de CVs

  Coordinador/a i Gestió Administrativa

  Ref.: 103

  Important clínica d'ortodòncia de Lleida, precisa incorporar un/a Coordinador/a de Gestió per coordinar i gestionar les àrees d'Administració, de RRHH, Comercial i Comunicació de l'empresa, per aconseguir una millora dels processos implicats.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable d'Administració (temps parcial)

  Ref.: 102

  Societat patrimonial de la província de Lleida, precisa incorporar un/a Responsable d'Administració (a temps parcial). Es preveu una dedicació entre 12 i 14 hores setmanals.

  +
 • Valoració de CVs

  Gestor/a de Tràfic (Francès)

  Ref.: 101

  Empresa de transports propera a Lleida, precisa incorporar un/a Gestor/a de Tràfic, amb domini del francès, que s’encarregui de planificar, organitzar i gestionar les vendes, càrregues i descarregues, així com els xofers de l'empresa.

  +
 • Valoració de CVs

  Area Manager

  Ref.: 100

  Empresa industrial amb seu a Barcelona, precisa incorporar un/a Area Manager per encarregar-se de l'apertura de mercats internacionals. Responsabilitats: - Analitzar i investigar mercats.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable de RRHH i Personal

  Ref.: 098

  Empresa referent en el sector alimentari de Lleida, requereix cobrir la posició de Responsable de RRHH i Personal que, en dependència directa del Director/a de RRHH, serà responsable de la gestió i realització de polítiques laborals i de recursos humans de l'empresa, encaminades a promoure una millor gestió de les persones.

  +
 • Valoració de CVs

  Encarregat/da de servei de camp i finques

  Ref.: 097

  Empresa del sector agrícola de la zona d'Alcarràs, busca incorporar un/a Encarregat/da de Servei de Camp i Finques per responsabilitzar-se de la correcta gestió de les colles que prestaran els serveis a les finques amb la finalitat d'aconseguir els objectius productius esperats.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a de manteniment

  Ref.: 096

  Empresa del sector del metall de la comarca del Segrià busca incorporar un/a Tècnic/a de manteniment per gestionar intermanet el manteniment de les instal·lacions.

  +