Mostrant de 1 a 10 de 23 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  Administratiu/va PRL i RRHH

  Ref.: 061

  Empresa del sector industrial requereix incorporar un/a Administratiu/va de PRL i RRHH al departament de recursos humans de l'empresa. Les responsabilitats i funcions a desenvolupar són: Donar suport administratiu a PRL en totes les àrees (formació, sensibilització, documentació, entrega EPI's, procediments, definició llocs de treball PRL, seguiment tasques i terminis,.

  +
 • Valoració de CVs

  Administratiu/va de Direcció (mitja jornada)

  Ref.: 060

  SATIUS ENGINYERIA, empresa de Lleida que ofereix serveis de consultoria i enginyeria industrial, agroalimentària, energètica i mediambiental, precisa incorporar un/a Administratiu/va de Direcció, per tal de donar suport en les tasques administratives a la Direcció de l'empresa.

  +
 • Valoració de CVs

  Export Area Manager

  Ref.: 059

  INDULLEIDA, empresa referent en la fabricació de derivats de fruita i capdavantera a nivell europeu en la transformació i investigació hortofructícola, requereix incorporar un/a Export Area Manager.

  +
 • Valoració de CVs

  Encarregat/da SAT

  Ref.: 055

  ARCUSIN, S.A., empresa d'enginyeria i fabricació de maquinaria agrícola, busca incorporar un/a Encarregat/da SAT per tal de gestionar el departament de Servei d'Assistència Tècnica.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a Laboral

  Ref.: 053

  Associació empresarial de Lleida busca incorporar un/a Tècnic/a Laboral per oferir assessorament laboral als associats, així com la gestió del dia a dia de l'àrea laboral.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable Agrobotiga

  Ref.: 052

  Cooperativa agrícola de Les Garrigues precisa incorporar la figura de Responsable per gestionar i coordinar l'agrobotiga. Les funcions i responsabilitats a desenvolupar són: Atendre als clients.

  +
 • Valoració de CVs

  Cap de Servei Tècnic SAT

  Ref.: 051

  Des del back-office del departament, les seves funcions seran:  Donar suport tècnic a clients (nacionals i internacionals) en la fase final del projecte: el muntatge i la posada en marxa.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable Producció

  Ref.: 027-R

  Important empresa industrial de la província d'Osca, precisa incorporar un/a Responsable de Producció per tal de realitzar el control de les operacions així com organitzar la producció i gestionar les compres.

  +
 • Valoració de CVs

  Gerent

  Ref.: 048

  Important entitat social amb un reconegut projecte empresarial requereix cobrir la posició de Gerent. Serà responsable de dirigir i gestionar l'empresa, coordinant totes les àrees de l'organització (empresarial i social), i implementant l'estratègia definida de la companyia per aconseguir els objectius assenyalats per la Junta.

  +
 • Candidats presentats a empresa

  Responsable de R+D en empresa agroalimentària

  Ref.: 047

  Indulleida, empresa especialitzada en la transformació de fruita i líder a nivell Europeu, precisa incorporar un/a Responsable de R+D. Busquem un/a professional amb àmplia experiència en l'àrea tècnica d'aplicacions i formulacions, amb experiència en entorns productius i en la planificació de la producció, i al mateix temps amb un perfil Tècnic-Comercial per tal de tractar amb clients.

  +