Mostrant de 1 a 10 de 12 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  Tècnic/a Compres i Logística

  Ref.: 042

  KATAE ENERGIA, SL, empresa en constant creixement, especialista en renovables i experts en fotovoltaica, precisa incorporar un/a Tècnic/a de Compres i Logística.

  +
 • Valoració de CVs

  Administratiu/va Comptable (mitja jornada)

  Ref.: 041

  KATAE ENERGIA, SL, empresa en constant creixement, especialista en renovables i experts en fotovoltaica, precisa incorporar un/a Administratiu/va Comptable (mitja jornada).

  +
 • Valoració de CVs

  Consultor/a Implantació de Software

  Ref.: 038

  ALTER SOFT, empresa fabricant de software amb més de 20 anys d’experiència en l’àrea de les Tecnologies de la Informació que ofereix productes que integren la totalitat dels negocis especialment en el sector Financer i Agrícola, precisa incorporar un/a Consultor/a d’Implantació de Software.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable de Producció

  Ref.: 035

  El grup empresarial Sorigué, referent en els sectors de la tecnologia i l'enginyeria de l'aigua, els serveis, la construcció i els materials, precisa incorporar un/a Responsable de Producció Plantes Asfàltiques.

  +
 • Valoració de CVs

  Recanvista Industrial

  Ref.: 034

  Important empresa del sector industrial de Lleida, precisa incorporar un/a Recanvista per donar suport al Responsable de Magatzem, en l'emmagatzematge i subministrament a la línia de producció d'aquells recanvis i auxiliars necessaris per complir amb el pla de producció establert.

  +
 • Valoració de CVs

  Comptable

  Ref.: 032

  La Fundació Aspamis, entitat que té per finalitat contribuir a la millora de la qualitat de vida de persones amb discapacitats intel·lectuals i físiques, precisa incorporar un/a Comptable.

  +
 • Valoració de CVs

  CFGS Automàtica-Robòtica o Mecatrònica

  Ref.: 029

  Empresa del sector industrial d’àmbit internacional, precisa incorporar al seu Departament d’Enginyeria/Oficina Tècnica, un/a Tècnic/a per assumir una doble funció: Funcions a desenvolupar: - Assitir tècnicament en la preparació d'ofertes, en el cas de modificacions de maquinària - Documentalista de maquinària:  Recopilar la documentació de projecte (creada pel departament d’enginyeria) per generar manual d’ús.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a Automatització / Programació

  Ref.: 027

  Empresa del sector industrial d’àmbit internacional, precisa incorporar al seu Departament d’Enginyeria/Oficina Tècnica, un/a Enginyer/a d'Automatització/ Programació.

  +
 • Valoració de CVs

  Coordinador/a de Transport "Júnior"

  Ref.: 026

  Trota, empresa líder en el sector de transport internacional, precisa incorporar al seu equip, personal jove com a Coordinador/a de Transport, amb ganes de desenvolupar la seva carrera professional dins l'organització.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a Back Office - Energies renovables

  Ref.: 025

  SAUFER,  empresa familiar,  amb més de 40 anys d’experiència en instal·lacions d’aigua, energia i climatització, busca incorporar un/a Enginyer/a Back Office per formar part del departament d’Autoconsum.

  +