Mostrant de 1 a 10 de 39 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  Assessor/a Jurídic

  Ref.: 112

  Associació de Lleida, precisa incorporar un/a Assessor/a Jurídic. Funcions i Responsabilitats a desenvolupar: Assessorar en constitucions, gestions i/o dissolucions de societats mercantils.

  +
 • Valoració de CVs

  Adjunt/a a Veterinari/a

  Ref.: 038

  Empresa dedicada a l’explotació ramadera bovina, desitja incorporar un/a Adjunt/a a Veterinari/a.  Les funcions i responsabilitats a desenvolupar són: - Clínica veterinària de granja.

  +
 • Valoració de CVs

  Comercial zona Lleida-Saragossa-Osca

  Ref.: 070

  Empresa de productes relacionats amb la biomassa precisa incorporar professional per promoure nova àrea de biomassa, i consolidar altres negocis de l’empresa.

  +
 • Valoració de CVs

  Gerent Comercial

  Ref.: 108

  MIRALCAMP FRUITS, SCCL, cooperativa que conserva, confecciona i comercialitza la producció de fruita dolça dels seus socis,  requereix cobrir la posició de Gerent Comercial.

  +
 • Valoració de CVs

  Comercial de Sistemes

  Ref.: 110

  Aritmos, empresa líder en tecnologies de la informació, desenvolupament de software i solucions informàtiques globals de la província de Lleida i amb presència internacional, precisa incorporar un/a Comercial de Sistemes per comercialitzar hardware i gestionar contractes de manteniment per la zona de Lleida.

  +
 • Valoració de CVs

  Secretari/a de Consultoria (amb Anglès)

  Ref.: 109

  Aritmos, empresa líder en tecnologies de la informació, desenvolupament de software i solucions informàtiques globals de la província de Lleida i amb presència internacional, precisa incorporar un/a Assistent Àrea Negoci Consultoria, per tal d'assistir a la coordinació de l'àrea de negoci de consultoria informàtica, gestionant agendes i donant suport a la direcció.

  +
 • Valoració de CVs

  TÈCNIC/A DE RRHH

  Ref.: 107

  Empresa de Lleida del sector industrial en expansió, desitja incorporar una persona per cobrir la posició de Tècnic/a de RRHH, amb la missió de dissenyar, implementar i fer el seguiment de les polítiques de RRHH i laboral de la companyia.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a Agrònom

  Ref.: 106

  Empresa del sector agrícola requereix incorporar un tècnic agrònom amb la missió de realitzar un projecte pels cultius de reg. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: - Realitzar projecte d'estudi de possibles terres d'arrendament.

  +
 • Valoració de CVs

  Administratiu/va de Facturació (BCN)

  Ref.: 105

  Empresa de transports de Lleida amb oficina al port de Barcelona busca incorporar un/a Administratiu/va de Facturació. Les funcions que desenvoluparà seran: Control i gestió d'albarans.

  +
 • Valoració de CVs

  Cap de Projectes d'Enginyeria

  Ref.: 104

  Empresa dedicada a les solucions tèxtils en arquitectura lleugera i transparent de grans edificis, ubicada a Lleida i amb presència internacional, busca incorporar un/a Cap de Projectes.

  +