Mostrant de 1 a 10 de 19 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  Tècnic/a Informàtic/a

  Ref.: 068

  Teyme, empresa especialitzada en el desenvolupament i producció de maquinària per la protecció de cultius amb més de 40 anys d'experiència vol incorporar un/a tècnic/a informàtic/a amb l'objectiu de donar suport tècnic a la infraestructura de xarxa i sistemes informàtics de l'empresa.

  +
 • Valoració de CVs

  Comercial d'Exportació

  Ref.: 067

  Per expansió i creixement d'important grup empresarials de maquinària agrícola amb més de 40 anys d'experiència, format per 3 empreses, Teyme, Solteka i Argilès, es vol incorporar Comercial d'Exportació.

  +
 • Valoració de CVs

  Operari/a de Muntatge de Maquinària

  Ref.: 066

  Teyme, empresa especialitzada en el desenvolupament i producció de maquinària per la protecció de cultius amb més de 40 anys d'experiència vol incorporar en el seu equip un/a operari/a de muntatge de maquinària.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a Disseny Maquinària Agrícola

  Ref.: 065

  Teyme, empresa especialitzada en el desenvolupament i producció de maquinària per la protecció de cultius amb més de 40 anys d'experiència vol incorporar en el seu equip un Enginyer/a per disseny de maquinària agrícola, per tal de millorar productes existents i dissenyar-ne de nous.

  +
 • Valoració de CVs

  Operari/a Elèctric

  Ref.: 064

  Argilés, empresa del Grup Teyme, especialitzada en el disseny i fabricació de maquinària per la recol.lecció de fruita i hortalisses precisa incorporar un/a operari/a elèctric a la seva planta de Miralcamp.

  +
 • Valoració de CVs

  Operari/a de Pintura

  Ref.: 063

  Argilés, empresa del Grup Teyme, especialitzada en el disseny i fabricació de maquinària per la recol.lecció de fruita i hortalisses precisa incorporar un/a operari/a de pintura a la seva planta de Miralcamp.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a Electricista

  Ref.: 063

  SAUFER, important empresa de climatització de Lleida, precisa incorporar un/a Tècnic/a Electricista per les provincies de Lleida, Tarragona i Barcelona.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a de Manteniment

  Ref.: 062

  SAUFER, important empresa de climatització de Lleida, desitja incorporar un/a Tècnic/a de Manteniment per les províncies de Lleida, Tarragona i Barcelona.

  +
 • Valoració de CVs

  Gerent Comercial

  Ref.: 059

  Amb dependència directa de la propietat, la persona que ocuparà el lloc de Gerència Comercial té la missió de gestionar l'empresa, dissenyar el pla comercial i implantar-lo per aconseguir uns bons resultats i expandir el projecte.

  +
 • Valoració de CVs

  Director/a de Centre

  Ref.: 061

  Empresa de LLeida vol incorporar un/a Director/a de Centre, amb dependència directa de la Gerència, té la missió d'organitzar, ordenar i gestionar el centre, aconseguint una bona atenció a usuaris i families des de l'eficàcia i eficiència.

  +