Mostrant de 1 a 10 de 14 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  Gerent

  Ref.: 026

  Missió: Gestionar i coordinar les àrees de l’empresa, dissenyant les estratègies i polítiques generals. Responsable de la gestió i rendibilitat organitzacional.

  +
 • Valoració de CVs

  Cap d'Administració i Finances

  Ref.: 021

  Transambiental, empresa de transport internacional de mercaderies, especialitzats en el transport de mercaderies i residus perillosos vol incorporar al seu equip un/a CAP D’ADMINISTRACIÓ I FINANCES, amb la finalitat de vetllar i assegurar el bon funcionament econòmic i financer de l’empresa, reportant directament a la Gerència/Direcció General, i essent els ulls d’aquesta a nivell intern a l’Organització.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a Junior

  Ref.: 019

  ATLAS ENERGIA, comercialitzadora especialitzada en el subministrament energètica a empreses, busca incorporar un Enginyer/a junior. Ara tens l'oportunitat d’entrar a treballar en una empresa amb un equip de treball jove, implicat, dinàmic, amb ganes i capacitat per tirar endavant projectes, tot això dintre d’un bon ambient de treball.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a de Compres

  Ref.: 017

  És temps de mel! Torrons i mel Alemany, empresa familiar amb constant innovació en el sector de l'apiculutra, vol incorporar un/a Tècnic/a de compres.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a de Projectes per Instal.lacions Fotovoltaiques

  Ref.: 011

  Atlas Energia, comercialitzadora especialitzada en el subministrament energètic a empreses, busca incoporar un/a Enginyer/a de Projectes d'Instal.lacions Fotovoltaiques.

  +
 • Valoració de CVs

  Programador/a Informàtic/a

  Ref.: 010

  Consultoria d'àmbit nacional especialitzada en la gestió estratègica i operativa precisa incoporar un/a Programador/a Informàtic/a. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Programar en entorn ASP.

  +
 • Valoració de CVs

  Delegado/a Comercial Zona Centro

  Ref.: 007

  Gili Group,  con una trayectoría de más de 60 años en el mercado de la maquinaria agrícola, precisa incorporar un/a Delegado/a Comercial para la Zona Centro.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable de Qualitat

  Ref.: 004

  Empresa de perfileria d'acer ubicada a la comarca del Segrià, precisa incorporar un/a Responsable de Qualitat. En dependència directa de Gerència, les seves responsabilitats i funcions seran: Gestionar i controlar les normatives ISO implantades a l'empresa.

  +
 • Valoració de CVs

  Gerència de Centre

  Ref.: 002

  La Fundació Aspamis, entitat privada sense ànim de lucre, vol incorporar un/a Gerent de Centre. La seva missió serà organitzar-ordenar i gestionar el centre, aconseguint una bona atenció a usuaris i famílies des de l’eficàcia i eficiència.

  +
 • Valoració de CVs

  Director/a Industrial

  Ref.: 093

  Important empresa del sector industrial precisa incorporar a la seva plantilla un/a Director/a de Producció. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Proposar, implantar i assegurar nous processos i mètodes.

  +