Mostrant de 1 a 10 de 24 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  Tècnic/a Sènior en PRL

  Ref.:

  Empresa industrial propera a Lleida precisa incorporar un/a Tècnic/a Sènior en PRL amb les següents responsabilitats i funcions a desenvolupar: Establiment i revisió de protocol de feina des de la visió prevencionista, seguiment dels mateixos i accions preventives planificades.

  +
 • Valoració de CVs

  COMERCIAL MAQUINÀRIA AGRÍCOLA

  Ref.:

  Empresa de maquinària agrícola del Pla d'Urgell, precisa incorporar un COMERCIAL amb les següents funcions i responsabilitats a desenvolupar: Manteniment de l’actual cartera de clients.

  +
 • Valoració de CVs

  Director/a de Producció

  Ref.: 093

  Important empresa del sector industrial precisa incorporar a la seva plantilla un/a Director/a de Producció. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Proposar, implantar i assegurar nous processos i mètodes.

  +
 • Valoració de CVs

  Director/a Comercial

  Ref.: 094

  Important empresa del sector industrial precisa incorporar a la seva plantilla un/a Director/a Comercial. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Dirigir i gestionar l'equip comercial nacional.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a superior de PRL

  Ref.:

  Important Servei de Prevenció Aliè, amb delegacions en tot el territori català, precisa incorporar un/a tècnic/a superior de PRL, amb possibilitat de projecció, per la delegació de Lleida.

  +
 • Valoració de CVs

  Comercial Sector Construcció per Barcelona

  Ref.: 090

  Important grup empresarial de Lleida, vinculat al sector de la construció i obra pública, vol incorporar un/a comercial per reforçar la seva plantilla de Barcelona.

  +
 • Valoració de CVs

  Consultor/a pre-venda

  Ref.: 089

  Si vols entrar a treballar en un empresa jove i dinàmica  aquesta és la teva oportunitat! Empresa especialitzada en seguretat informàtica busca un Consultor/a de sistemes per a realitzar tasques de Pre-venda.

  +
 • Valoració de CVs

  Gestor/a de Tràfic Secció Cisternes

  Ref.: 087

  Empresa de Transports de Lleida, precisa incorporar un/a Gestor/a de Tràfic Secció Cisternes per planificar, organitzar i gestionar el transport en cisterna, arribant a ser el/la responsable d'aquesta secció amb una persona de suport.

  +
 • Valoració de CVs

  Gestor/a de Tràfic

  Ref.: 086

  Empresa de Transports, amb ubicació a la comarca del Pla d'Urgell, precisa incorporar un/a Gestor/a de Tràfic. Funcions i Responsabilitats Seguiment dels camions i xòfers.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a de RRHH

  Ref.: 084

  Empresa del sector agroalimentari vol incorporar al seu equip un/a Tècnic/a de RRHH per tal de responsabilitzar-se dels diferents processos i procediments vinculats a la gestió de la plantilla fixa i eventual.

  +