Mostrant de 1 a 10 de 28 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  Director/a de Comunicació

  Ref.: 008

  Organització del sector de la salut, precisa incorporar una persona amb la missió d’implantar l’estratègia i les polítiques de comunicació de forma operativa, és a dir, dissenyar el pla de comunicació, implantar-lo i vetllar per una bona comunicació, imatge corporativa, així com activar i dinamitzar la participació dels usuaris/àries.

  +
 • Valoració de CVs

  Direcció de Persones, Talent i Cultura

  Ref.: 007

  Empresa de serveis de Lleida, que aposta per les persones com la clau del seu creixement, precisa incorporar una persona que lideri l’àrea de Persones, Talent i Cultura.

  +
 • Valoració de CVs

  Encarregat/da Personal Magatzem

  Ref.: 006

  Grupo Frutas David, empresa familiar, que des de fa 50 anys es dedica a cultivar i comercialitzar fruita seguint un model que integra tradició i innovació per produir i seleccionar el millor dels productes, precisa incorporar un/a Encarregat/da Personal Magatzem.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable de Comptabilitat

  Ref.: 005

  Romero Polo grup empresarial familiar, precisa incorporar un/a Responsable de Comptabilitat. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Gestió i control del procés comptable a les diferents empreses del Grup.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a d'Estudis

  Ref.: 004

  Important Grup Empresarial de Lleida del sector de la construcció requereix incorporar al seu equip un/a Tècnic/a d'Estudis. Funcions i Responsabilitats a desenvolupar: Preparar, redactar i presentar la documentació econòmica i tècnica necessària relativa a les licitacions.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a Tècnic/a Elèctric/a

  Ref.: 003

  Instal·lacions i Projectes d’Avantguarda S.L. (IPV), empresa familiar amb seu a Lleida, que treballa a nivell nacional, focalitzada en el sector elèctric, especialistes en la construcció, la instal·lació i el manteniment de les xarxes de serveis bàsics, precisa incorporar un/a Enginyer/a Tècnic/a Elèctric/a.

  +
 • Valoració de CVs

  Recepcionista

  Ref.: 002

  Raïmat Golf Club ubicat en una situació privilegiada, envoltat d'una oferta d'oci d'alta qualitat, precisa incorporar un/a Recepcionista. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Oferir informació presencial i telefònica als clients actius i potencials que la sol·licitin.

  +
 • Valoració de CVs

  Comptable

  Ref.: 001

  Empresa familiar, professionalitzada, referent al sector, que ofereix una àmplia gamma de serveis especialitzats per la construcció, precisa incorporar un/a Comptable.

  +
 • Valoració de CVs

  Administratiu/va Comptable

  Ref.: 097

  Empresa de serveis de Consultoria i Formació de Lleida precisa incorporar un/a Administratiu/va Comptable. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Tasques comptables, assentaments, preparació d'impostos, etc.

  +
 • Valoració de CVs

  Administratiu/va

  Ref.: 096

  Empresa situada al Pla d’Urgell, precisa incorporar un/a Administratiu/va. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Realitzar la facturació, la gestió d’albarans, i la gestió administrativa.

  +