Mostrant de 1 a 10 de 19 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  Operari/a producció

  Ref.: 038

  Argilés, empresa del Grup Teyme, especialitzada en el disseny i fabricació de maquinària per la recolecció de fruita i hortalisses precisa incorporar un/a operari/a a la seva planta de Miralcamp.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a de Projectes per instal·lacions fotovoltaiques

  Ref.: 036

  ATLAS ENERGIA, comercialitzadora especialitzada en el subministrament energètic a empreses, busca incorporar un/a Enginyer/a de projectes d’instal·lacions fotovoltaiques.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable de planta de cogeneració

  Ref.: 035

  Empresa industrial propera a Lleida precisa incorporar un/a Responsable de Planta de Cogeneració.  Les funcions i responsabilitats a desenvolupar són: Liderar i supervisar la conducció de la planta de cogeneració de cicle combinat.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable de producció

  Ref.: 034

  Empresa industrial propera a Lleida precisa incorporar un/a Responsable de Producció per treballar a torns rotatis. Les funcions i responsabilitats a desenvolupar són:  Vetllar per la correcta aplicació del pla de fabricació sota les paràmetres de qualitat, velocitat i temps.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a Oficina Tècnica

  Ref.: 033

  Empresa de la comarca de la Noguera dedicada a desenvolupar i fabricar maquinaria agrícola requereix incorporar al seu departament d’oficina tècnica un/a Enginyer/a amb la finalitat de millorar els productes existents a l’empresa així com dissenyar-ne de nous en base a les necessitats del mercat.

  +
 • Valoració de CVs

  Site Project Manager

  Ref.: 029

  Empresa industrial en plena expansió i amb preséncia intercional requereix incorporar un/a Site Project Manager. Sota les directrius del Project Manager responsable del projecte a Espanya, les seves funcions seran: Planificar, organitzar, controlar i supervisar l’execució d’obra.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a de Projectes

  Ref.: 028

  Empresa industrial en plena expansió i amb presència internacional ubicada al Pla d'Urgell, requereix incorporar al seu equip tècnic Project Engineers.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a de processos

  Ref.: 027

  BRAU, S.A. empresa de perfilaria d’acer ubicada a Soses precisa incorporar un/a Enginyer/a  de processos. En dependència de la Direcció d’Operacions, les seves responsabilitats i funcions seran: Definir, analitzar i millorar els processos de fabricació.

  +
 • Valoració de CVs

  Adjunt/a a Gerència

  Ref.: 019

  Empresa de serveis educatius de Lleida requereix cobrir la posició d’Adjunt/a a Gerència. Serà responsable de dirigir i gestionar el centre juntament amb la gerència, coordinant totes les àrees de l’organització i implementant l’estratègia definida i aconseguint els objectius assenyalats.

  +
 • Valoració de CVs

  Muntador de maquinària de Packaging

  Ref.: 021

  MOVITEC empresa fabricant d’instal·lacions del sector del Packaging, selecciona un tècnic de muntatge i postvenda. Les funcions i responsabilitats a desenvolupar són: Instal·lació i posta en marxa de la maquinària a casa de client.

  +