Mostrant de 1 a 10 de 33 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  Cap d'Operacions

  Ref.: 027

  Important empresa industrial de la província d'Osca, precisa incorporar un/a Cap d'Operacions per tal de realitzar el control de les operacions així com organitzar la producció i gestionar les compres.

  +
 • Valoració de CVs

  Encarregat/da de Camp

  Ref.: 025

  L’empresa Viyefruit S.A., empresa productora i comercialitzadora de fruita, precisa incorporar un/a Encarregat/da de Camp per tal de responsabilitzar-se de la correcta gestió d’una finca de 240 hectàrees, situada a Villanueva de Sigena (Osca) Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Controlar i supervisar els treballs que es realitzen a la finca.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a Tècnic Agrícola

  Ref.: 024

  L’empresa VIYEFRUIT S.A. empresa productora i comercialitzadora de fruita ubicada a Alcarràs, precisa incorporar un/a Enginyer/a Tècnic Agrícola.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable de Producció

  Ref.: 014

  Empresa industrial de la província de Lleida, precisa incorporar un/a Responsable de Producció per tal de coordinar i supervisar la producció dels diferents centres de treball així com gestionar i optimitzar la capacitat productiva.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable de Recanvis (servei post-venda)

  Ref.: 022

  Responsable d'atendre, preparar i seguir les comandes realitzades pels clients. Comandes de tipus tècnic (components de maquinària).  Identificació clara de les peces i components.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable d'Administració i Finances

  Ref.: 021

  Empresa del sector de la fruita de la província de Lleida, precisa incorporar un/a Responsable d'Administració i Finances per tal de responsabilitzar-se de la gestió administrativa-financera de les companyies que formen el grup.

  +
 • Valoració de CVs

  Administratiu/va Producció i Comercial

  Ref.: 020

  Empresa del sector agrícola de les Garrigues requereix incorporar un/a Administratiu/va de Producció i Comercial. Les funcions i responsabilitats a desenvolupar són: - Anàlisi de la informació i elaboració de ratis per posterior estudi amb Cap d'Operacions.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic Comercial nacional i internacional

  Ref.: 019

  Empresa agroalimentària referent a Lleida precisa incorporar un/a Tècnic Comercial. Es responsabilitzarà de la comercialització de fruita (compra / venta) tant a nivell nacional com internacional, focalitzant la venta al comerç minorista (supermercats, franquícies, etc.

  +
 • Valoració de CVs

  Auxiliar Administratiu/va

  Ref.: 016

  Cooperativa de la província de Lleida, precisa incorporar un/a Auxiliar Administratiu/va. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: - Atendre als clients i socis presencial i telefònicament.

  +
 • Valoració de CVs

  Gestor/a de Tràfic

  Ref.: 017

  Empresa de Transports de Lleida, precisa incorporar un/a Gestor/a de Tràfic que s'encarregui de planificar, organitzar i gestionar les vendes, càrregues i descarregues, així com els xofers de l'empresa.

  +