Mostrant de 1 a 10 de 17 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  Gerent/a

  Ref.: 052

  Empresa del sector del transport, ubicada a Lleida, precisa incorporar un/a Gerent/a. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Gestionar l’empresa des del punt de vista de negoci, dirigint i coordinant les diferents àrees.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a PRL-CAE

  Ref.: 051

  Empresa en continua expansió i especialitzada en l’execució de projectes logístics tant a nivell nacional com internacional, precisa incorporar un/a Tècnic/a PRL - CAE.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a industrial especialista en energies renovables

  Ref.: 050

  Empresa d’enginyeria especialitzada en projectes d’energia fotovoltaica i d’hidrogen verd  busca un/a enginyer/a industrial especialista en energies renovables.

  +
 • Valoració de CVs

  Director/a Tècnic/a d’Enginyeria

  Ref.: 049

  Empresa d’enginyeria especialitzada en projectes d’energia fotovoltaica i d’hidrogen verd precisa incorporar un/a Director/a Tècnic/a d’Enginyeria.

  +
 • Valoració de CVs

  Secretari/ària Departament Jurídic

  Ref.: 048

  Despatx d’advocats i assessoria fiscal de Lleida requereix incorporar un/a Secretari/ària pel departament jurídic. Funcions i responsabilitats a desenvolupar:  Suport en la tramitació, seguiment i control dels expedients del Departament Jurídic.

  +
 • Valoració de CVs

  Assessor/a Comptable i Fiscal

  Ref.: 047

  Important empresa de serveis jurídics amb seu central a Lleida cerca un Assessor/a comptable i fiscal. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Assessorament comptable.

  +
 • Valoració de CVs

  Data Scientist

  Ref.: 046

  Empresa lider del sector serveis, precisa incorporar en el seu equip, un/a expert/a en el tractament de dades amb la finalitat de desenvolupar un projecte estable a nivell professional.

  +
 • Valoració de CVs

  SEO/SEM Marketing Specialist

  Ref.: 045

  Empresa de nova creació i que pertany al grup INGROUP ubicat a Lleida, precisa incorporar un/a SEO/SEM Marketing Specialist. Funcions i responsabilitats: Anàlisi de la competència per conèixer les keywords utilitzades, el pressupost i pujes que s’estan utilitzant.

  +
 • Valoració de CVs

  Programador/a

  Ref.: 039

  Empresa fabricant de software amb una àmplia trajectòria, precisa incorporar un/a Programador/a. Funcions i responsabilitats a desenvolupar: Crear nous programes o aplicacions.

  +
 • Valoració de CVs

  Controller Financer/a

  Ref.: 036

  ATLAS ENERGIA que forma part d’un grup empresarial dedicat a la comercialització d'energia elèctrica, precisa incorporar un/a Controller Financer/a.

  +