Mostrant de 1 a 10 de 35 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  Administratiu/va de Compres i Comptabilitat

  Ref.: 006

  Empresa distribuïdora de la província de Lleida, precisa incorporar un/a Administratiu/va que realitzi funcions de Compres i Comptabilitat. Funcions i Responsabilitats a desenvolupar: Compres: Previsió de compres.

  +
 • Valoració de CVs

  Comptable

  Ref.: 007

  Holding d'empreses del Pla d'Urgell, precisa incorporar un/a Comptable per tal de realitzar la gestió de la Comptabilitat de les diferents empreses.

  +
 • Valoració de CVs

  Administratiu/va comptable

  Ref.: 005

  La Cooperativa Arbequina i Secció de Crèdit, referent en la producció d’oli d’oliva i ubicada a Arbeca, precisa incorporar un/a Administratiu/va comptable.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable d'Informàtica i Projectes

  Ref.: 004

  La Cooperativa d'Ivars d’Urgell, dedicada a la fabricació de pinsos per animals, precisa incorporar un Responsable d'Informàtica i Projectes per tal de responsabilitzar-se de la gestió integral informàtica i projectes, aportant solucions que permetin a les diferents àrees de l'empresa el desenvolupament d'aquests, facilitant la planificació, execució i control en les diferents vessants, tècnica, econòmic i de terminis d'entrega.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer Tècnic

  Ref.: 003

  S'incorporarà el departament Tècnic, amb les següents funcions:  - Realització de plànols amb Autocad i altres especificacions tècniques per a cada projecte i segons necessitats del cliente.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic Comercial Sector Piscines

  Ref.: 002

  Funcions:  - Consecució de vendes i objectius comercials marcats per la direcció - Seguiment comercial, supervisió i incentivació a la xarxa de Distribuïdors  ja existents, així com recerca i negociació amb nous Distribuïdors.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic per Back Office

  Ref.: 001

  Prestarà suport tècnic des de back-office al departament Comercial, en l'anàlisi de requisits, càlcul de preus, preparació d'ofertes i preparació de dissenys tècnics.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable d'Àrea Elèctrica

  Ref.: 116

  Important empresa industrial de la província de Lleida busca incorporar un/a Responsable d'Àrea Elèctrica per tal de garantir el correcte funcionament a nivell elèctric de les instal·lacions i de la maquinària coordinant els recursos necessaris per complir amb els estàndards d'eficiència marcats per la companyia.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable de Producció

  Ref.: 115

  Important empresa industrial de la província de Lleida precisa incorporar un Responsable de Producció amb la missió de Garantir i assegurar la correcta execució del procés de fabricació, durant el seu torn de treball, a través dels ratis de producció: velocitat, temps i qualitat.

  +
 • Valoració de CVs

  Administratiu/va

  Ref.: 114

  SAUFER, important empresa de climatització de Lleida, precisa incorporar un/a Administratiu/va. Funcions i Responsabilitats a desenvolupar: Puntejar albarans i facturació Enviament de factures Control d'hores i partes Realització d’informes de manteniment i pressupostos.

  +