Mostrant de 1 a 10 de 24 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  Ajudant Cap d’Obra d’Edificació

  Ref.: 036

  El grup empresarial Sorigué, referent en els sectors de la tecnologia i l'enginyeria de l'aigua, els serveis, la construcció i els materials, precisa incorporar un/a Ajudant Cap d'Obra d'Edificació.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable Producció Plantes Asfàltiques

  Ref.: 035

  El grup empresarial Sorigué, referent en els sectors de la tecnologia i l'enginyeria de l'aigua, els serveis, la construcció i els materials, precisa incorporar un/a Responsable de Producció Plantes Asfàltiques.

  +
 • Valoració de CVs

  Recanvista Industrial

  Ref.: 034

  Important empresa del sector industrial de Lleida, precisa incorporar un/a Recanvista per donar suport al Responsable de Magatzem, en l'emmagatzematge i subministrament a la línia de producció d'aquells recanvis i auxiliars necessaris per complir amb el pla de producció establert.

  +
 • Valoració de CVs

  Administratiu/va Comercial Internacional

  Ref.: 033

  COTÈCNICA, empresa en creixement, especialitzada en alimentació animal amb una gran aposta per la qualitat i innovació, requereix incorporar un/a Administratiu/va Comercial Internacional.

  +
 • Valoració de CVs

  Comptable

  Ref.: 032

  La Fundació Aspamis, entitat que té per finalitat contribuir a la millora de la qualitat de vida de persones amb discapacitats intel·lectuals i físiques, precisa incorporar un/a Comptable.

  +
 • Valoració de CVs

  Projectista Mecànic "Júnior"

  Ref.: 030

  Empresa del sector industrial d’àmbit internacional, precisa incorporar al seu Departament d’Enginyeria/Oficina Tècnica, un/a Projectista Mecànic "Júnior".

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a Documentació de Màquines

  Ref.: 029

  Empresa del sector industrial d’àmbit internacional, precisa incorporar al seu Departament d’Enginyeria/Oficina Tècnica, un/a Tècnic/a Documentació de màquines.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a Automatització “Júnior”

  Ref.: 028

  Empresa del sector industrial d’àmbit internacional, precisa incorporar al seu Departament d’Enginyeria/Oficina Tècnica, un/a Enginyer/a d'Automatització "Júnior".

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a Automatització / Programació

  Ref.: 027

  Empresa del sector industrial d’àmbit internacional, precisa incorporar al seu Departament d’Enginyeria/Oficina Tècnica, un/a Enginyer/a d'Automatització/ Programació.

  +
 • Valoració de CVs

  Coordinador/a de Transport "Júnior"

  Ref.: 026

  Trota, empresa líder en el sector de transport internacional, precisa incorporar al seu equip, personal jove com a Coordinador/a de Transport, amb ganes de desenvolupar la seva carrera professional dins l'organització.

  +