Mostrant de 1 a 10 de 23 ofertes de feina disponibles

 • Valoració de CVs

  Administratiu/va Comercial

  Ref.: 087

  CODINA CÀTERING, empresa especialista en la distribució de productes alimentaris, vins i caves de qualitat als sectors d’hostaleria, pastisseria i delicatessen precisa incorporar un/a administratiu/va comercial per responsabilitzar-se de donar suport administratiu als comercials de l’empresa.

  +
 • Valoració de CVs

  Administratiu/va Back-Office d’Exportació

  Ref.: 086

  MECA-SYSTEM,S.L., empresa en plena expansió especialista en sistemes d’emmagatzematge i projectes integrats per magatzems ubicada a Golmés, busca incorporar un/a Administratiu/va Back-Office d’Exportació.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a Càlcul Estructures Metàl·liques

  Ref.: 085

  MECA-SYSTEM,S.L., empresa en plena expansió especialista en sistemes d’emmagatzematge i projectes integrats per magatzems ubicada a Golmés, requereix incorporar un/a Enginyer/a de Càlcul d’Estructures Metàl·liques.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a de Personal i RRHH

  Ref.: 084

  L’empresa ROMÀ INFRAESTRUCTURES I SERVEIS, especialitzada en la construcció d’obra civil i edificació, precisa incorporar un/a Tècnic/a de Personal i RRHH per vetllar pels processos d’administració de personal i gestionar les polítiques de captació, retenció i desenvolupament del talent.

  +
 • Valoració de CVs

  Enginyer/a de Projectes Elèctrics (Junior)

  Ref.: 083

  Despatx d’Enginyeria de Lleida, especialitzat en l’assessorament i elaboració de projectes industrials i urbanístics,  precisa incorporar un/a Enginyer/a de Projectes Elèctrics.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable Producció

  Ref.: 027-R

  Important empresa industrial de la província d'Osca, precisa incorporar un/a Responsable de Producció per tal de realitzar el control de les operacions així com organitzar la producció i gestionar les compres.

  +
 • Valoració de CVs

  Export Area Manager

  Ref.: 082

  Grup empresarial amb presència internacional busca incorporar en plantilla a un/a Export Area Manager per tal responsabilitzar-se de la gestió de fidelització dels clients assignats, així com de l'obertura de nous clients dins del mercat nacional i internacional.

  +
 • Valoració de CVs

  Tècnic/a de Control de Costos

  Ref.: 081

  METALIC, S.A, empresa amb més de 60 anys d’experiència en els transformats metàl·lics,  precisa incorporar un/a Tècnic/a de Control de Costos per tal d’analitzar, supervisar i fer seguiment de costos.

  +
 • Valoració de CVs

  Gerent (Full time o Part time)

  Ref.: 079

  Empresa sector construcció requereix cobrir una posició de gerència. Missió del lloc: Serà responsable de dirigir i gestionar l’empresa, coordinant totes les àrees de l’organització, i implementant l’estratègia definida de la companyia i aconseguir els objectius assenyalats.

  +
 • Valoració de CVs

  Responsable Servei Tècnic

  Ref.: 080

  Empresa de servei tècnic de Lleida,  precisa incorporar un/a Responsable de Servei Tècnic per tal de supervisar i coordinar les tasques de reparació i atendre en primera instància les incidències.

  +