Ofertes de feina
 
 
Comptable
 
Empresa d’Artesa de Segre busca un/a comptable per fer-se càrrec de les següents funcions: Gestió de la comptabilitat de l’empresa.
 
Llegir més
 
 
 
Delineant per Industrialització de Producte
 
ARGILES, empresa especialitzada en el desenvolupament i fabricació de maquinaria per la recol·lecció de fruita i hortalisses amb més de 25 anys d’experiència requereix incorporar un/a Tècnic/a per industrialització de producte.
 
Llegir més
 
 
 
Comercial Tècnic Subministraments
 
Empresa del sector agroalimentari de Lleida busca incorporar un/a comercial per l’àrea de subministraments amb l’objectiu de responsabilitzar-se de dinamitzar els diferents negoci d’aquesta àrea.
 
Llegir més
 
 
 
Assessor/a Telefònic/a
 
Sobre l’empresa... el GRUP ESNECA FORMACIÓ és una escola de negocis d’àmbit nacional i internacional que ofereix formació a distància i on-line amb seu a Lleida.
 
Llegir més
 
 
 
Gerent
 
Important empresa del sector industrial, de fabricació de màquina agrícola, precisa incorporar un/a Gerent per tal de responsabilitzar-se de dirigir i gestionar l’empresa, coordinant totes les àrees de l’organització, i implementant l’estratègia definida de la companyia i aconseguir els objectius assenyalats.
 
Llegir més
 
 
 
ENGINYER/A D'ENVASAT
 
SAN MIGUEL FABRICAS DE CERVEZAS, S.L. requereix incorporar un/a Enginyer/a per la seva divisió d’envasat.
 
Llegir més
 
 
 
Òptima, persones i empresa.
 
 
973 725 895
 
Av. Blondel, 11, 3a planta
25002 Lleida
 
optima@optima.cat
 
Oficina Barcelona: Trinxant 100, local. 08026. Telf: 93 457 41 45
 
 
© 2022 Òptima business consulting.
Baixa subscripció