Actualitat
 
Definir el nostre propòsit per liderar conscientment
 
 

Moltes vegades actuem sense haver-nos plantejat prèviament quin és el nostre propòsit, la nostra motivació, el nostre somni i desig. El propòsit és la intenció o l'ànim de fer o deixar de fer quelcom; és el que ens mostra el "perquè" d'alguna acció que realitzem. I sobretot, el propòsit atorga sentit a la vida, al projecte, a les accions... és el motor, l'estel que ens guia.

 
Llegir més
 
 
Accions formatives
 
 
Especialització taules dinàmiques "en 2 tardes"
 
11 i 13 de març de 2019
 

Adquirir de forma ràpida i intensiva el coneixement de les taules dinàmiques que ens proporciona el programa Excel.

 
Llegir més
 
 
 
Nova edició! El Rol de l'Encarregat/da
 
15 i 29 de març de 2019
 

Adquirir eines de gestió d’equips per incrementar el grau de seguretat en un mateix i obtenir millores en el rendiment d’equips.

 
Llegir més
 
 
 
La venda consultiva
 
9 i 10 d'abril de 2019
 

En un món tan globalitzat i amb constant revolució tecnològica el paradigma de mercat s'ha modificat substancialment. La venda tradicional comença a ser incapaç de donar resposta a aquests nous desafiaments, ja que els clients d'avui han canviat dràsticament les seves expectatives sobre el paper del venedor. Ja no es busca un venedor de productes o serveis sinó que esperen un assessor amb coneixement del client que l'ajudi amb la seva relació i a millorar el negoci.

 
Llegir més
 
 
 
Ofertes de feina
 
 
Comercial
 
Important Servei de Prevenció Aliè, amb delegacions en tot el territori català, precisa incorporar un/a Comercial, que es responsabilitzi del manteniment i expansió de la cartera de clients de la zona de Lleida.
 
Llegir més
 
 
 
Tècnic/a superior de PRL
 
Important Servei de Prevenció Aliè, amb delegacions en tot el territori català, precisa incorporar un/a tècnic/a superior de PRL, amb possibilitat de projecció, per la delegació de Lleida.
 
Llegir més
 
 
 
Encarregat/da d'Obra
 
L'empresa ROMÀ INFRAESTRUCTURES I SERVEIS, especialitzada en la construcció d’obra civil i edificació, precisa incorporar un/a Encarregat/da d'Obra per la Seu d'Urgell.
 
Llegir més
 
 
 
Responsable de Compres
 
Empresa del sector industrial de la província de Lleida, precisa incorporar un/a Responsable de Compres per tal de garantir la disponibilitat de productes varis, necessaris per la producció de planta industrial.
 
Llegir més
 
 
 
Òptima, persones i empresa.
 
 
973 725 895
 
Av. Blondel, 11, 3a planta
25002 Lleida
 
optima@optima.cat
 
Oficina Barcelona: Trinxant 100, local. 08026. Telf: 93 457 41 45
 
 
© 2022 Òptima business consulting.
Baixa subscripció