Actualitat
 
Lideratge i creixement de les persones
 
 

Què passa amb el creixement de les persones en les empreses/organitzacions? Si volem empreses exitoses, necessitem que les persones que les formen creixin contínuament i evolucionin amb l'organització, s'adaptin als canvis i aportin el millor d'elles.

 
Llegir més
 
 
Venda consultiva o venda tradicional?
 

 

Amb un mercat tant canviant, innovador i competitiu com el que tenim ara, les vendes tradicionals estan en extinció. Hem de realitzar vendes consultives en tot el què oferim, la personalització en l'atenció, la post-venda i la familiarització que obtinguis amb els clients seran la clau del teu èxit.

 
Llegir més
 
 
Accions formatives
 
 
Últims dies! Inicia't a l'Excel "en 2 tardes"
 
11 i 13 de febrer de 2019
 

Adquirir de forma ràpida i intensiva el coneixement en les tasques bàsiques d’un full de càlcul, com són les operacions, fórmules, sèries, gràfics i llistats de dades.

 
Llegir més
 
 
 
La venda consultiva
 
19 i 20 de febrer de 2019
 

En un món tan globalitzat i amb constant revolució tecnològica el paradigma de mercat s'ha modificat substancialment. La venda tradicional comença a ser incapaç de donar resposta a aquests nous desafiaments, ja que els clients d'avui han canviat dràsticament les seves expectatives sobre el paper del venedor. Ja no es busca un venedor de productes o serveis sinó que esperen un assessor amb coneixement del client que l'ajudi amb la seva relació i a millorar el negoci.

 
Llegir més
 
 
 
Perfeccionament Excel "en 2 tardes"
 
25 i 27 de febrer de 2019
 

Perfeccionament i aprofundiment de les funcions més complexes de l’Excel.

 
Llegir més
 
 
 
Ofertes de feina
 
 
Comptable
 
Empresa de gestió de residus de Lleida, precisa incorporar un/a Comptable per tal de responsabilitzar-se de la gestió comptable de l’empresa així com de desenvolupar un projecte de control de costos i comptabilitat analítica.
 
Llegir més
 
 
 
Gerent
 
Important empresa del sector industrial, de fabricació de màquina agrícola, precisa incorporar un/a Gerent per tal de responsabilitzar-se de dirigir i gestionar l’empresa, coordinant totes les àrees de l’organització, i implementant l’estratègia definida de la companyia i aconseguir els objectius assenyalats.
 
Llegir més
 
 
 
Administratiu/va de Comandes
 
Important empresa del sector industrial del Pla d'Urgell requereix incorporar en el seu equip un/a Administratiu/va de Comandes.
 
Llegir més
 
 
 
Administratiu/va facturació amb anglès
 
Important empresa del sector industrial del Pla d'Urgell requereix incorporar en el seu equip un/a Administratiu/va de facturació amb anglès.
 
Llegir més
 
 
 
Òptima, persones i empresa.
 
 
973 725 895
 
Av. Blondel, 11, 3a planta
25002 Lleida
 
optima@optima.cat
 
Oficina Barcelona: Trinxant 100, local. 08026. Telf: 93 457 41 45
 
 
© 2022 Òptima business consulting.
Baixa subscripció