Actualitat
 
La importancia d’invertir en formació en les empreses
 
 

El gran repte que afronten totes les empreses ara a inicis d'any és la planificació de les actuacions que portaran a terme i, entre elles, està la planificació de la formació que oferiran als seus treballadors durant l'any.

 
Llegir més
 
 
Accions formatives
 
 
Com argumentar amb èxit!
 
8, 15 i 22 de febrer de 2019
 

Aquest taller pretén proporcionar eines per treballar la intencionalitat, les argumentacions i les emocions per aconseguir els teus objectius comunicatius. A més, et permetrà desenvolupar l'habilitat per resoldre controvèrsies, discussions i contra argumentacions.

 
Llegir més
 
 
 
Inicia't a l'Excel "en 2 tardes"
 
11 i 13 de febrer de 2019
 

Adquirir de forma ràpida i intensiva el coneixement en les tasques bàsiques d’un full de càlcul, com són les operacions, fórmules, sèries, gràfics i llistats de dades.

 
Llegir més
 
 
 
La venda consultiva
 
19 i 20 de febrer de 2019
 

En un món tan globalitzat i amb constant revolució tecnològica el paradigma de mercat s'ha modificat substancialment. La venda tradicional comença a ser incapaç de donar resposta a aquests nous desafiaments, ja que els clients d'avui han canviat dràsticament les seves expectatives sobre el paper del venedor. Ja no es busca un venedor de productes o serveis sinó que esperen un assessor amb coneixement del client que l'ajudi amb la seva relació i a millorar el negoci.

 
Llegir més
 
 
 
Perfeccionament Excel "en 2 tardes"
 
25 i 27 de febrer de 2019
 

Perfeccionament i aprofundiment de les funcions més complexes de l’Excel.

 
Llegir més
 
 
 
Òptima, persones i empresa.
 
 
973 725 895
 
Av. Blondel, 11, 3a planta
25002 Lleida
 
optima@optima.cat
 
Oficina Barcelona: Trinxant 100, local. 08026. Telf: 93 457 41 45
 
 
© 2022 Òptima business consulting.
Baixa subscripció