Actualitat
 
Liderar amb i per a l'atenció plena
 
 

Estem en una era en què la informació és exhaustiva, els canvis succeeixen de forma ràpida, tenim diversos fronts oberts en un moment donat, volem realitzar diferents activitats.... En definitiva, una era de rapidesa i immediatesa. Davant d'aquest escenari, el nostre cervell, la nostra ment, està en constant presa de decisions, i en molts casos, arriba el famós estrès.

 
Llegir més
 
 
Accions formatives
 
 
Com argumentar amb èxit!
 
8, 15 i 22 de febrer de 2019
 

Aquest taller pretén proporcionar eines per treballar la intencionalitat, les argumentacions i les emocions per aconseguir els teus objectius comunicatius. A més, et permetrà desenvolupar l'habilitat per resoldre controvèrsies, discussions i contra argumentacions.

 
Llegir més
 
 
 
Inicia't a l'Excel "en 2 tardes"
 
11 i 13 de febrer de 2019
 

Adquirir de forma ràpida i intensiva el coneixement en les tasques bàsiques d’un full de càlcul, com són les operacions, fórmules, sèries, gràfics i llistats de dades.

 
Llegir més
 
 
 
Perfeccionament Excel "en 2 tardes"
 
25 i 27 de febrer de 2019
 

Perfeccionament i aprofundiment de les funcions més complexes de l’Excel.

 
Llegir més
 
 
 
Ofertes de feina
 
 
Cap de Producció
 
Empresa de fabricació industrial de la província de Lleida, precisa incorporar un/a Cap de Producció.
 
Llegir més
 
 
 
Tècnic/a de Qualitat
 
Empresa industrial de Lleida precisa incorporar un/a Tècnic/a de Qualitat amb la missió d’ assegurar que s’estableixen, implementen i mantenen els processos necessaris per al sistema de qualitat de la planta productiva  Les funcions i responsabilitats a desenvolupar són: Gestió del sistema de qualitat ISO 9001 i 14001 Assegurar la traçabilitat de la qualitat Desenvolupament específic per al testeig dels productes ja elaborats Gestió de consultes i especificacions tècniques del producte Gestió de les no conformitats, reclamacions de clients, accions correctives i preventives.
 
Llegir més
 
 
 
Project Manager
 
ALIER, S.A. important empresa paperera ubicada a Rosselló, requereix incorporar un/a Project Manager per tal de gestionar i coordinar els projectes interns, realitzant la planificació d’aquests i el corresponent seguiment.
 
Llegir més
 
 
 
Òptima, persones i empresa.
 
 
973 725 895
 
Av. Blondel, 11, 3a planta
25002 Lleida
 
optima@optima.cat
 
Oficina Barcelona: Trinxant 100, local. 08026. Telf: 93 457 41 45
 
 
© 2022 Òptima business consulting.
Baixa subscripció