Ofertes de feina
 
 
Administratiu/va Comercial
 
CODINA CÀTERING, empresa especialista en la distribució de productes alimentaris, vins i caves de qualitat als sectors d’hostaleria, pastisseria i delicatessen precisa incorporar un/a administratiu/va comercial per responsabilitzar-se de donar suport administratiu als comercials de l’empresa.
 
Llegir més
 
 
 
Administratiu/va Back-Office d’Exportació
 
MECA-SYSTEM,S.L., empresa en plena expansió especialista en sistemes d’emmagatzematge i projectes integrats per magatzems ubicada a Golmés, busca incorporar un/a Administratiu/va Back-Office d’Exportació.
 
Llegir més
 
 
 
Enginyer/a Càlcul Estructures Metàl·liques
 
MECA-SYSTEM,S.L., empresa en plena expansió especialista en sistemes d’emmagatzematge i projectes integrats per magatzems ubicada a Golmés, requereix incorporar un/a Enginyer/a de Càlcul d’Estructures Metàl·liques.
 
Llegir més
 
 
 
Tècnic/a de Personal i RRHH
 
L’empresa ROMÀ INFRAESTRUCTURES I SERVEIS, especialitzada en la construcció d’obra civil i edificació, precisa incorporar un/a Tècnic/a de Personal i RRHH per vetllar pels processos d’administració de personal i gestionar les polítiques de captació, retenció i desenvolupament del talent.
 
Llegir més
 
 
 
Enginyer/a de Projectes Elèctrics (Junior)
 
Despatx d’Enginyeria de Lleida, especialitzat en l’assessorament i elaboració de projectes industrials i urbanístics,  precisa incorporar un/a Enginyer/a de Projectes Elèctrics.
 
Llegir més
 
 
 
Responsable Producció
 
Important empresa industrial de la província d'Osca, precisa incorporar un/a Responsable de Producció per tal de realitzar el control de les operacions així com organitzar la producció i gestionar les compres.
 
Llegir més
 
 
 
Export Area Manager
 
Grup empresarial amb presència internacional busca incorporar en plantilla a un/a Export Area Manager per tal responsabilitzar-se de la gestió de fidelització dels clients assignats, així com de l'obertura de nous clients dins del mercat nacional i internacional.
 
Llegir més
 
 
 
Òptima, persones i empresa.
 
 
973 725 895
 
Av. Blondel, 11, 3a planta
25002 Lleida
 
optima@optima.cat
 
Oficina Barcelona: Trinxant 100, local. 08026. Telf: 93 457 41 45
 
 
© 2022 Òptima business consulting.
Baixa subscripció