Actualitat
 
Gestionar les nostres emocions per liderar millor
 
 

Ens passem la vida analitzant el nostre entorn, les nostres organitzacions, la nostra societat, les persones que ens envolten, l'equip que dirigim... i quant temps dediquem a submergir-nos en les nostres profunditats? Què fem quan ens sorgeix alguna emoció que no ens agrada? Com reaccionem davant d'emocions doloroses?

 
Llegir més
 
 
El Rol de l’Encarregat. Com potenciar el rendiment del teu equip?
 

 

Tots hem treballat algun cop en equip i hem observat que els equips tenen la seva pròpia dinàmica. A vegades tenim la sort d'estar en un equip on tots segueixen el pla i tots van en la mateixa direcció però altres vegades hem estat en un equip on res funciona, on hi ha molts entrebancs i pocs resultats. Per què aquestes diferències?

 
Llegir més
 
 
Accions formatives
 
 
Especialització taules dinàmiques "en 2 tardes"
 
12 i 14 de novembre de 2018
 

Adquirir de forma ràpida i intensiva el coneixement de les taules dinàmiques que ens proporciona el programa Excel.

 
Llegir més
 
 
 
El Rol de l'Encarregat/da
 
16 i 30 de novembre de 2018
 

Adquirir eines de gestió d’equips per incrementar el grau de seguretat en un mateix i obtenir millores en el rendiment d’equips.

 
Llegir més
 
 
 
Personal Branding. Quina imatge projectes?
 
23 de novembre de 2018
 

Deixem petjades constantment. La marca personal, personal branding, parteix de la idea de considerar-se un mateix com una marca. I com les marques, cal treballar-les, comunicar-les bé, tenir definits uns objectius i saber quins valors ens diferencien de la nostra competència.

 
Llegir més
 
 
 
Ofertes de feina
 
 
Export Area Manager
 
Empresa de transport internacional, líder en el sector, busca incorporar en plantilla a un/a Export Area Manager per tal responsabilitzar-se de la gestió de fidelització dels clients assignats, així com de l'obertura de nous clients dins del mercat nacional i internacional.
 
Llegir més
 
 
 
Tècnic/a de Control de Costos
 
Metalic, S.A, empresa amb més de 60 anys d’experiència en els transformats metàl·lics,  precisa incorporar un/a Tècnic/a de Control de Costos per tal d’analitzar, supervisar i fer seguiment de costos.
 
Llegir més
 
 
 
Gerent (Full time o Part time)
 
Empresa sector construcció requereix cobrir una posició de gerència.
 
Llegir més
 
 
 
Responsable Servei Tècnic
 
Empresa de servei tècnic de Lleida,  precisa incorporar un/a Responsable de Servei Tècnic per tal de supervisar i coordinar les tasques de reparació i atendre en primera instància les incidències.
 
Llegir més
 
 
 
Recanvista amb anglès
 
ARCUSIN, S.A., empresa d’enginyeria i fabricació de maquinaria agrícola requereix incorporar un/a recanvista amb anglès, al departament de recanvis de l'empresa.
 
Llegir més
 
 
 
Òptima, persones i empresa.
 
 
973 725 895
 
Av. Blondel, 11, 3a planta
25002 Lleida
 
optima@optima.cat
 
Oficina Barcelona: Trinxant 100, local. 08026. Telf: 93 457 41 45
 
 
© 2022 Òptima business consulting.
Baixa subscripció