Actualitat
 
Noves incorporacions a l'equip d'Òptima
 
 

A Òptima hem ampliat l’equip de professionals en línia amb la nostra trajectòria d'evolució i seguint amb el nostre compromís de millora continua. En aquest cas, hem afegit talent a l'equip amb la incorporació de dos noves consultores.

 
Llegir més
 
 
Òptima inicia un acord amb LinkedIn per trobar els millors talents
 

 

Des d'Òptima us volem informar que hem tornat després de l'estiu amb més ganes i eines que mai. A banda de les eines habituals que ens ajuden en la recerca de perfils sol·licitats, hem iniciat un acord amb LinkedIn per poder accedir a més candidats.

 
Llegir més
 
 
Accions formatives
 
 
Últims dies! Inicia't a l'Excel "en 2 tardes"
 
22 i 24 d'octubre de 2018
 

Adquirir de forma ràpida i intensiva el coneixement en les tasques bàsiques d’un full de càlcul, com són les operacions, fórmules, sèries, gràfics i llistats de dades.

 
Llegir més
 
 
 
CHANGE AROUND. Consolidant canvis.
 
25 d'octubre, 15 i 29 de novembre de 2018; 7 i 21 de març i 23 de maig de 2019
 

Un curs d'impacte que s'engloba dins del marc del pensament positiu, utilitzant tècniques de coaching i amb l'ajuda a la formació dels cavalls. La metodologia emprada converteix aquest curs en quelcom únic i diferent. Els pilars d’aquesta formació són el lideratge, la comunicació i el treball en equip, tots ells essencials per treballar la productivitat personal i empresarial. 

 
Llegir més
 
 
 
Ofertes de feina
 
 
Director/a de Construcció
 
L’empresa Romà Infraestructures i Serveis, especialitzada en la construcció d’obra civil i edificació, precisa incorporar un/a Director/a de Construcció per tal de dirigir i coordinar els recursos productius disponibles en les obres, vetllant per l'acompliment dels estàndards de qualitat, costos, temps i seguretat establerts.
 
Llegir més
 
 
 
Adjunt/a Tècnic Instal·lador Alarmes
 
SiC24, empresa de serveis de sistemes de seguretat, per ampliació de plantilla, necessita personal instal·lador de sistemes de seguretat principalment cablejats (alarmes, càmeres, contra incendi, etc.
 
Llegir més
 
 
 
Òptima, persones i empresa.
 
 
973 725 895
 
Av. Blondel, 11, 3a planta
25002 Lleida
 
optima@optima.cat
 
Oficina Barcelona: Trinxant 100, local. 08026. Telf: 93 457 41 45
 
 
© 2022 Òptima business consulting.
Baixa subscripció