Ofertes de feina
 
 
Administratiu/va comptable
 
La Cooperativa Arbequina i Secció de Crèdit, referent en la producció d’oli d’oliva i ubicada a Arbeca, precisa incorporar un/a Administratiu/va comptable.
 
Llegir més
 
 
 
Responsable d'Informàtica i Projectes
 
La Cooperativa d'Ivars d’Urgell, dedicada a la fabricació de pinsos per animals, precisa incorporar un Responsable d'Informàtica i Projectes per tal de responsabilitzar-se de la gestió integral informàtica i projectes, aportant solucions que permetin a les diferents àrees de l'empresa el desenvolupament d'aquests, facilitant la planificació, execució i control en les diferents vessants, tècnica, econòmic i de terminis d'entrega.
 
Llegir més
 
 
 
Enginyer Tècnic
 
S'incorporarà el departament Tècnic, amb les següents funcions:  - Realització de plànols amb Autocad i altres especificacions tècniques per a cada projecte i segons necessitats del cliente.
 
Llegir més
 
 
 
Tècnic Comercial Sector Piscines
 
Funcions:  - Consecució de vendes i objectius comercials marcats per la direcció - Seguiment comercial, supervisió i incentivació a la xarxa de Distribuïdors  ja existents, així com recerca i negociació amb nous Distribuïdors.
 
Llegir més
 
 
 
Òptima, persones i empresa.
 
 
973 725 895
 
Av. Blondel, 11, 3a planta
25002 Lleida
 
optima@optima.cat
 
Oficina Barcelona: Trinxant 100, local. 08026. Telf: 93 457 41 45
 
 
© 2022 Òptima business consulting.
Baixa subscripció