Selecció del talent
 
 
 
 
Ofertes de feina
 
 
Gerent Comercial
 
MIRALCAMP FRUITS, SCCL, cooperativa que conserva, confecciona i comercialitza la producció de fruita dolça dels seus socis,  requereix cobrir la posició de Gerent Comercial.
 
Llegir més
 
 
 
Comercial de Sistemes
 
Aritmos, empresa líder en tecnologies de la informació, desenvolupament de software i solucions informàtiques globals de la província de Lleida i amb presència internacional, precisa incorporar un/a Comercial de Sistemes per comercialitzar hardware i gestionar contractes de manteniment per la zona de Lleida.
 
Llegir més
 
 
 
Secretari/a de Consultoria (amb Anglès)
 
Aritmos, empresa líder en tecnologies de la informació, desenvolupament de software i solucions informàtiques globals de la província de Lleida i amb presència internacional, precisa incorporar un/a Assistent Àrea Negoci Consultoria, per tal d'assistir a la coordinació de l'àrea de negoci de consultoria informàtica, gestionant agendes i donant suport a la direcció.
 
Llegir més
 
 
 
TÈCNIC/A DE RRHH
 
Empresa de Lleida del sector industrial en expansió, desitja incorporar una persona per cobrir la posició de Tècnic/a de RRHH, amb la missió de dissenyar, implementar i fer el seguiment de les polítiques de RRHH i laboral de la companyia.
 
Llegir més
 
 
 
Tècnic/a Agrònom
 
Empresa del sector agrícola requereix incorporar un tècnic agrònom amb la missió de realitzar un projecte pels cultius de reg.
 
Llegir més
 
 
 
Òptima, persones i empresa.
 
 
973 725 895
 
Av. Blondel, 11, 3a planta
25002 Lleida
 
optima@optima.cat
 
Oficina Barcelona: Trinxant 100, local. 08026. Telf: 93 457 41 45
 
 
© 2022 Òptima business consulting.
Baixa subscripció