← Altres entrades

Servei solidari - Atenció telemàtica


Òptima al teu costat... Parlem?

Quan parlem d'organització i empresa, parlem de treball en equip, de lideratge, de gestió del canvi, de gestió de persones, de gestió d'emocions, d'evolució, de creixement i pla de carrera, de selecció de talent, d'organització de treball... En fi, de tot el que en moltes de les nostres formacions o processos de consultoria hem estat parlant i debatent tants cops.

Moltes persones que ocupeu diferents llocs de treball en les empreses clients i d'altres persones que ens coneixeu, heu pogut posar a la pràctica diferents eines, tècniques i models per treballar tot això.

Si més no, ara som conscients que el canvi està en les nostres vides, empreses i sistemes; que el treball en equip passa a una dimensió més elevada i requereix la màxima excel·lència en l'àmbit planetari. També, que un lideratge més humà i ferm es fa més necessari que mai, que les emocions ens poden enfortir el sistema immunològic o ens poden portar a la deriva i que l'organització és clau per poder viure gaudint de la nostra aventura.

A Òptima estem surfejant el canvi, i estem a plena disposició dels clients i col·laboradors en tot allò que necessitin.

I a més, volem posar-nos al servei de la comunitat, oferint allò que sabem, allò amb el que som bons i podem realment ajudar. Per això, posem a la vostra disposició els Serveis Solidaris, un nou servei d'assistència telemàtica  perquè volem col·laborar i cooperar des de la corresponsabilitat.

  1. Et cal ajuda a escala organitzativa, motivacional, de treball en equip en xarxa....?

  2. Et cal agafar serenor, per actuar des del teu centre, com sempre havies fet?

  3. Vols aprofitar aquests dies que estàs per casa, per refer el teu C.V. i necessites algun assessorament?

  4. Vols fer un canvi de feina, i et cal ajuda perquè no saps cap a on vols reorientar-te?

  5. Tens dubtes relacionats sobre com afecta a la normativa de la teva empresa el Pla d'Igualtat: protocol d'assetjament laboral, etc?

Què has de fer?

  1. Envia un correu electrònic a optima(ELIMINAR)@optima.cat, amb el teu nom i la teva consulta/dubte.

  2. Rebràs un correu confirmant quin dia i hora et podrà atendre algun/a dels nostres consultors/es via telefònica/Skype.

  3. La primera trucada/connexió és gratuïta.

Portem 30 anys assessorant i acompanyant a persones i empreses, en els quals la professionalitat i la confidencialitat han estat els nostres puntals.

COMPARTIR