← Altres entrades

Pla de contingència d'Òptima davant el Covid-19


Estem en un moment històric en què la clau és la col·laboració, la cooperació i la corresponsabilitat, i tot això depèn de tothom i cadascú de nosaltres. No és un moment que demana pànic ni por; és un moment que demana serenor, confiança i actuar amb responsabilitat, i sobretot pensant més amb tots/es que no pas a nivell individual.

Per això i seguint amb les recomanacions del Departament de Salut, us informem que a ÒPTIMA hem preparat un pla de contingència per tal de poder garantir i mantenir el servei als nostres clients i seguir estant operatius i a la vegada assumir la part de responsabilitat que ens pertoca. A partir del dilluns 16/3/2020, el nostre equip passarà a prestar els seus serveis amb la modalitat de teletreballatenció via telèfon (973 72 58 95), correu electrònic o vídeo-conferència, evitant d'aquesta manera tot contacte físic amb altres persones.

Us recordem que a l'apartat de notícies de la nostra web anirem penjant informació actualitzada sobre aquest tema, enviarem les circulars corresponents i no deixarem d'atendre correus electrònics ni trucades.

Gràcies per la vostra col·laboració. Entre tots/es i essent socialment responsables, aconseguirem sortir enfortits d'aquesta situació.

Seguim endavant!

COMPARTIR