← Altres entrades

La transformació Lean, amb August Casanovas


Encetarem el mes d'octubre amb el programa "Lean Operations & Supply Chain Management" de la mà d'August Casanovas. Un curs formatiu de tres sessions que et permetrà dissenyar totes les operacions i tota la cadena de subministrament de l'empresa, amb l'objectiu de donar resposta d'una forma integrada a la diferències competitiva de les empreses.

Des de la introducció del pensament Lean Management en les empreses, derivat dels sistemes de Toyota, s'està revolucionant el disseny i la gestió de processos, no solament de fabricació (Lean Manufacturing) sinó de totes les diferents operacions de la cadena de subministrament, construint el concepte de Lean Operations & Supply Chain Management.

Qui és August Casanovas?

August Casanovas és soci fundador de l'Institut Lean Management a Espanya i membre de la Lean Global Network. Expert mundial en implantació i formació Lean amb una llarga experiència liderant projectes en la cadena de subministrament i treballant en empreses multinacionals de primera línia en diferents sectors. Vols saber-ne més? Conèix tota la seva trajectoria clicant aquí. 

Per què assistir al curs?

Aquesta formació t'ajudarà a entendre què implica una transformació global Lean al llarg de totes les operacions i tota la cadena de subministrament de l'empresa: on començar, quines qüestions claus s'han de plantejar, quina possible seqüencia d'accions de millora podria realitzar-se i com s'ha de gestionar el procés de canvi que implica tant l'organització dels processos en la cadena de subministrament com a la cultura empresarial existent.

Bàsicament, l'objectiu d'aquesta formació és ajudar a construir la pròpia metodologia per guiar la transformació fins una gestió Lean de l'empresa. Aprendre com implementar, mantenir i ensenyar un disseny i gestió Lean. La gestió Lean s'implementa tant en empreses de caràcter industrial com de serveis (distribució comercial, sanitat/hospitals, turisme,...).

Encara tens dubtes? No esperis més i inscriu-te aquí

COMPARTIR