← Altres entrades

Òptima s’implica en la lluita contra el càncer


Òptima Business Consulting i l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) van signar ahir a la tarda un conveni marc de col·laboració per a crear sinèrgies que permetin prevenir, informar i conscienciar del càncer.

El acord ha estat signat per la directora d'Òptima, Jovita Latorre, i el president de la Junta Provincial d'AECC Lleida, el Sr. Eduardo Serrano, en una trobava realitzada a les oficines d'Òptima entre Jovita Latorre i la Gerent d'AECC Lleida, Eva Figuera.

"Aquest conveni sorgeix perquè ambdues entitats estem al servei de les persones i estem orientants a treballar amb i per a les persones”, ha explicat Jovita Latorre.

A través d'aquest acord ambdues parts s'han compromès a cooperar per a que els treballadors d'Òptima així com les empreses clients d'Òptima i els seus treballadors coneguin els serveis i activitats que s'ofereixen des d'AECC, com són els enfocats a la prevenció, la detecció precoç del càncer i l'adopció d'estils de vida saludable. L'acord marc signat també recull la possibilitat d'assistir a accions formatives organitzades per Òptima per part del personal de l'AECC.

L'ÀECC és una organització de caràcter beneficiari assistencial sense ànim de lucre que té com a propòsit la lluita contra el càncer en totes les modalitats conegudes o que en el futur es coneguin.

COMPARTIR