• Convocatòria 2019 d’ajuts per a empreses i altres entitats per a l’elaboració i implantació de plans d’igualtat


  Beneficiaris: Empreses i altres entitats amb una plantilla d'entre 30 i 49 persones.

  Import de l'ajut: La quantia màxima serà de 6.000,00 €

  Termini de presentació: fins al 13 de juny de 2019

  +
 • Inverteix en el teu equip


  Totes les empreses intenten dia a dia millorar la seva productivitat per així ser més competitius i una de les maneres per fer-ho és invertir en formació, una formació progressiva i continuada

  +
 • T’has quedat sense feina? Tens feina i sents que et cal un canvi però no saps cap a on?


  Hi ha moments en la nostra vida que ens plantegem quin es el projecte que volem tirar endavant, en quina empresa o en quin lloc de treball podem aportar tota la nostra saviesa.

  +
 • I tu, líder, quins són els teus pensaments?


  A nivell intrapersonal, què passa quan pensem que no podrem aconseguir alguna fita que ens proposem, o que quelcom sortirà malament...? I a nivell interpersonal, què passa quan pensem que una altra persona no aconseguirà el que es proposa, o quan pensem que no tindrem bona relació amb ella, o tenim un pensament malvolent cap a l'altre?

  +
 • Mesures urgents per a garantir la igualtat de tracte i d'oportunitats en el treball i l'ocupació


  El passat 8 de març de 2019 va entrar en vigor el Reial Decret-llei 6/2019, en virtut del qual s'estableix una sèrie de mesures per garantir la igualtat d'oportunitats entre dones i homes en l'àmbit laboral i ocupacional. A través d'aquesta normativa s'han modificat i afegit alguns preceptes de legislació ja existent.

  +
 • Venda consultiva o venda tradicional?


  Amb un mercat tant canviant, innovador i competitiu com el que tenim ara, les vendes tradicionals estan en extinció. Hem de realitzar vendes consultives en tot el què oferim, la personalització en l'atenció, la post-venda i la familiarització que obtinguis amb els clients seran la clau del teu èxit.

  +
 • Definir el nostre propòsit per liderar conscientment


  Moltes vegades actuem sense haver-nos plantejat prèviament quin és el nostre propòsit, la nostra motivació, el nostre somni i desig. El propòsit és la intenció o l'ànim de fer o deixar de fer quelcom; és el que ens mostra el "perquè" d'alguna acció que realitzem. I sobretot, el propòsit atorga sentit a la vida, al projecte, a les accions... és el motor, l'estel que ens guia.

  +
 • Distintiu "Igualtat a l'Empresa"


  Us informem que ha estat publicat al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) nº36 de 11 de febrer la Convocatòria per a la concessió del distintiu "Igualtat en l'Empresa" (DIE) corresponent a l'any 2018. 

  Data de finalització de presentació de candidatures: 11/04/2019

  +
 • Lideratge i creixement de les persones


  Si volem empreses exitoses, necessitem que les persones que les formen creixin contínuament i evolucionin amb l'organització, s'adaptin als canvis i aportin el millor d'elles.

  +
 • La importancia d’invertir en formació en les empreses


  El gran repte que afronten totes les empreses ara a inicis d'any és la planificació de les actuacions que portaran a terme i, entre elles, està la planificació de la formació que oferiran als seus treballadors durant l'any.

  +
 • Atracció del talent en les organitzacions


  Fa relativament pocs anys, quan les organitzacions precisaven incorporar talent, el trobaven relativament fàcil. Avui en dia, la situació ha canviat. En molts casos, en determinades professions hi ha escassetat de professionals. Aquest aspecte ha derivat el que s'anomena una "guerra pel talent" entre empreses, que les obliga a enfocar tots els recursos i tàctiques possibles per "captar" el talent especialitzat.

  +
 • Aquest 2019, obre't a la vida i deixa't sorprendre!


  L'equip d'Òptima et desitja un Bon Nadal i un Feliç 2019.

  Descobreix el vídeo de Nadal que hem preparat clicant aquí

  +