• Horari d'estiu


  Us informem que el nostre horari d’atenció al client, durant els mesos de juliol i agost, serà de 8 a 15 h.

  Aprofitem per desitjar-vos unes bones vacances!
   

  +
 • Xerrada amb Pedro García Aguado i Francisco Castaño


  L'Ajuntament d'Alpicat, amb el suport d'Òptima, ha organitzat la xerrada "Aprendre a Educar" que oferiran Pedro García Aguado, conductor del programa de televisió "Hermano Mayor" i Francisco Castaño Mena, professional de l'educació, aquest divendres 15 de juny.

  +
 • Aprofita el crèdit de formació!


  Saps de quin crèdit disposa la teva empresa per a la formació aquest any?

  Ja s'ha actualitzat el crèdit formatiu assignat a les empreses per al 2018. 

  +
 • Xerrada d'Antoni Bassas


  L'Ajuntament d'Alpicat, amb el suport d'Òptima, ha organitzat la xerrada "Periodisme, procés i poder" que oferirà el periodista català Antoni Bassas avui divendres 1 de juny a La Unió d'Alpicat.

  +
 • Òptima s’implica en la lluita contra el càncer


  Òptima Business Consulting i l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) van signar ahir a la tarda un conveni marc de col·laboració per a crear sinèrgies que permetin prevenir, informar i conscienciar del càncer.

  +
 • La teva empresa necessita un Pla d'Igualtat?


  L’Institut de la Dona i per a la Igualtat d'Oportunitats ha convocat les ajudes destinades a les petites i mitjanes empreses i altres entitats per a l'elaboració i implantació de Plans d'Igualtat per al foment de la igualtat entre dones i homes.

  Si la teva empresa/entitat està pensant en implantar el Pla d'Igualtat d'Oportunitats, Òptima posa al vostre abast les eines i el personal qualificat per realitzar el procés d'implantació.

  +
 • Òptima registra un increment d'estudiants d'un 6% en la Fira UdL Treball


  Òptima, un any més, ha participat en la Fira Treball UdL que se celebra anualment a la Universitat de Lleida i que aquest any va tenir lloc el passat 19 d'abril.

  En aquesta ocasió, Òptima va registrar gairebé una cinquantena de currículums entre els estands del Campus de Cappont i del Campus d'ETSEA, aquest últim ha estat novetat de l'edició d'enguany, fet que suposa un augment del 6% respecte l'any passat.

  +
 • Curs de Neuromàrqueting i Neurocomunicació amb Albert Pàmies


  Investigadors han demostrat que les persones humanes prenem les decisions de compra de forma emocional i després les justifiquem racionalment. Això vol dir que les decisions finals es prenen en el cervell primitiu i és aquest el que ens impulsa i el que ens motiva a l'acció de compra. Si acceptem doncs que el cervell primitiu és el veritable decisor, què hem de fer per accedir a ell? – Albert Pàmies

  +
 • Òptima participa, un any més, a la Fira UdL Treball


  Un any més se celebra a Lleida la Fira UdL Treball. Una jornada que té com a objectiu fomentar l'ocupabilitat dels titulats de la mateixa Universitat de Lleida. Es tracta d'una oportunitat per als alumnes d'aconseguir un contacte directe amb empreses i institucions de Lleida i de la comarca.

  +
 • Com convèncer i connectar amb els teus clients?


  La neurocomunicació i el neuromàrqueting ens mostra científicament com el veritable element decisor és el Cervell Primitiu i com comunicar-nos amb ell ens incrementa la capacitat d'influir en els altres. Existeixen tècniques i maneres d'arribar-hi, i això és el que volem explorar en aquesta formació.

  +
 • Noves oficines!


  Us presentem les noves oficines des de les que estem convençuts que podrem continuar creixent al vostre costat.

   

  +
 • Aquest 2018, tu ets l'estrella


  Al 2018, continua apostant per tu!

  +