Mostrant de 1 a 2 de 2 activitats formatives disponibles pel dia 02/10/19

 • Places obertes

  Workshop per crear Equips d’alt rendiment amb la metodologia LEGO® SERIOUS PLAY®

  01/10/2019 - 31/10/2019

  T'agradaria poder construir Equips d'Alt Rendiment i conèixer quin és l'ecosistema que permet generar-los? Què és allò que diferencia un grup d'un verdader equip compromès i amb elevades dosis de competitivitat?

  A  través d'aquest  Workshop i mitjançant una metodologia potent i altament disruptiva extraurem els factors catalitzadors que permeten generar equips d'Alt Rendiment.

  +
 • Places obertes

  Lean Operations & Supply Chain Management

  02/10/2019 - 30/10/2019

  Aquest programa més avançat permet el disseny de totes les operacions i tota la cadena de subministrament en una empresa, i prendre les decisions clau en funció del mercat o client al qual ens dirigim. Posa les bases per a la relació amb els clients i amb els proveïdors, alineats en la mateixa cadena de subministrament.

  Per augmentar l'eficàcia dels processos d'operacions, i poder mantenir els processos productius ubicats en els països occidentals, cal competir no només per cost sinó competir per servei, gamma, qualitat, marca, flexibilitat, innovació, ... i això no es pot resoldre només amb màquines i ordinadors, cal la implicació dels col·laboradors i de la seva motivació.

  "Per sobreviure en un món globalitzat, competir només per cost és una cursa que no guanyarem”.

   "La competència ja no es produeix entre empreses, sinó entre cadenes de subministrament”.

  +