Formació per Empreses

Mantenir la calma en situacions difícils


  • Data inici: 04/05/2020 - Data fi: 30/06/2020
  • Dies: a determinar, segons les necessitats de l'empresa
  • Durada: 90 minuts - sessió online

La situació actual es totalment nova a nivell mundial i tant si volem com si no, ens cal sortir de la zona de confort o millor dit de la zona coneguda. Un moment en el que hem de prendre decisions, hem d'afrontar situacions difícils, hem de viure moments emocionalment delicats,... en un entorn totalment incert.

En aquesta sessió volem ajudar a les persones i equips de les empreses a:

  • Aprendre a mantenir l'atenció plena.
  • Fer-nos conscients dels pensaments i les emocions, i com influencien en la nostra calma.
  • Auto conèixer-nos per connectar amb nosaltres i actuar des del nostre centre.
  • Adquirir pràctiques per gestionar el nostre dia a dia amb calma.

Formadora

Jovita Latorre, Directora d'Òptima Business Consulting, consultora en RRHH i Executive Coach. Especialista en treball amb directius i equips. Ha desenvolupat la seva experiència de 25 anys en el món de la consultoria empresarial, realitzant funcions de recursos humans, diagnosi i anàlisi organitzacional, processos de selecció de talent, i compaginant-ho amb l'acompanyament en l'evolució professional dels seus clients -tant individualment com en equips- al seu màxim potencial d'una forma alineada amb l'estratègia de l'empresa. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Formació en Executive Coaching i Direcció.

Metodologia

Sessió online dirigida a persones i equips d’una mateixa empresa. Us enviarem les instruccions per correu electrònic un cop confirmada la sessió.

Inscripció

Clica aquí i envia’ns les teves dades omplint el formulari, o si ho prefereixes envia’ns un correu electrònic a optima@optima.cat indicant que estàs interessat en realitzar aquesta sessió online per la teva empresa.

Inscriu-te

Compartir