Formació per Empreses

Liderar i Gestionar Equips Virtualment


  • Data inici: 04/05/2020 - Data fi: 30/06/2020
  • Dies: a determinar, segons les necessitats de l'empresa
  • Durada: 90 minuts - sessió online

Acostumats a treballar de forma presencial, a reunir-nos en una mateixa sala física, a veure'ns les cares pràcticament cada dia, avui ens trobem en una situació que ens fa sortir de la zona de confort i ens preguntem si estem liderant degudament o no.

En aquesta sessió es reflexionarà sobre les competències clau per liderar de forma virtual, amb els següents objectius:

  • Aprendre actuacions diferents pel nou lideratge i la gestió en remot.
  • Millorar la comunicació amb l'equip.
  • Aconseguir una relació més eficaç amb els membres de l'equip.
  • Millorar les converses amb l'equip per aconseguir els resultats.

Formadora

Jovita Latorre, Directora d'Òptima Business Consulting, consultora en RRHH i Executive Coach. Especialista en treball amb directius i equips. Ha desenvolupat la seva experiència de 25 anys en el món de la consultoria empresarial, realitzant funcions de recursos humans, diagnosi i anàlisi organitzacional, processos de selecció de talent, i compaginant-ho amb l'acompanyament en l'evolució professional dels seus clients -tant individualment com en equips- al seu màxim potencial d'una forma alineada amb l'estratègia de l'empresa. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Formació en Executive Coaching i Direcció.

Metodologia

Sessió online dirigida a persones i equips d'una mateixa empresa. Us enviarem les instruccions per correu electrònic un cop confirmada la sessió.

Inscripció

Clica aquí i envia'ns les teves dades omplint el formulari, o si ho prefereixes envia'ns un correu electrònic a optima@optima.cat indicant que estàs interessat en realitzar aquesta sessió online per la teva empresa.

Inscriu-te

Compartir