Places obertes

Workshop per crear Equips d’alt rendiment amb la metodologia LEGO® SERIOUS PLAY®


  • Data inici: 01/10/2019 - Data fi: 31/10/2019
  • Dies: pendent confirmar
  • Horari: de 9.00h a 14.00h
  • Durada: 5 hores
  • Lloc: Òptima. Avda. Blondel, 11 3a planta 25002 LLEIDA
  • Preu activitat: 150€ + Iva

T'agradaria poder construir Equips d'Alt Rendiment i conèixer quin és l'ecosistema que permet generar-los? Què és allò que diferencia un grup d'un verdader equip compromès i amb elevades dosis de competitivitat?

A través d'aquest Workshop i mitjançant una metodologia potent i altament disruptiva extraurem els factors catalitzadors que permeten generar equips d'Alt Rendiment.

Què és LEGO® SERIOUS PLAY®?

LEGO® SERIOUS PLAY® és una innovadora metodologia dissenyada per a l'anàlisi i solució de desafiaments complexes, mitjançant el treball col·laboratiu que fomenta el pensament creatiu i la implicació activa de tots els participants, utilitzant el JOC com a element catalitzador d'idees i creativitat.

LEGO® SERIOUS PLAY® no és jugar amb peces de LEGO®,  és treballar amb una metodologia de facilitació que permet aconseguir els objectius de treball definits per endavant, de forma profunda i alhora lúdica.

És tremendament útil, i a més a més divertit!

Per què LEGO® SERIOUS PLAY®?

Perquè permet treballar temes complexes mitjançant la participació de tot un equip, a partir d'una metodologia emergent on es generen noves perspectives i enfocaments creatius, orientats a la solució.

Perquè permet que el 100% dels participants estiguin actius al 100% i interaccionin el 100% del temps, i que tots aportin al conjunt i escoltin als altres. Metodologia 100/100.

Perquè permet generar noves maneres de pensar i mirades diferents, per veure aspectes diferents, per construir realitats diferents.

Perquè permet fomentar un compromís emocional dels participants amb el canvi i enfocar-los cap a accions transformadores.

Què poden esperar els participants del taller?

El taller ha estat dissenyat per aprendre a alliberar de manera ràpida, efectiva i profunda tot el potencial que té un equip.

És un procés que ensenyarà a transformar un grup d'individus amb el que anomenem un Verdader Equip. Aquest equip disposarà de característiques tals com estat d'alerta, flexibilitat, capacitat de desenvolupar noves idees, auto motivació, assumpció de nous rols i noves responsabilitats, etc...

Aprendrem com els membres de l'equip tenen l'oportunitat de decidir quina part de la seva identitat serveix més a l'equip i quina part li beneficia menys.

Per què necessitem crear Equips d'Alt Rendiment?

Un grup d'individus pot no comportar-se com un equip real d'alt rendiment  i afectar la seva productivitat.

El grup ha arribat tot el lluny possible amb els seus coneixements actuals, el pas següent no és agregar mes competències i recursos sinó cercar la sinèrgia per motivar el seu creixement.

Per crear el millor equip possible de direcció, de projectes, de lideratge.., amb els recursos que tenim disponibles.

Perquè necessitem extreure el màxim valor possible de l'equip per damunt de les individualitats.

Quines fites explorarem en aquest Workshop?

Aprendre a explorar les identitats d'un equip.

Explorar i compartir quin és el perquè d'un equip.

Establir les connexions crítiques d'un l'equip.

Descobrir els Principis Guia Simples (PGS) ocults i que transformen un equip altament compromès i competitiu.

Explorar, reflexionar i decidir de quina manera cadascú dels integrants aporta més valor a un l'equip.

Millorar, recarregar i reenfocar els esforços col·lectius.

Empoderar als individus i oferir la seva millor versió.

A qui va dirigit aquest Workshop?

A gerents i directors generals que volen extreure el potencial del seus equips.

A directius d'empreses que volen conèixer una manera diferent de gestionar persones.

A responsables de Recursos Humans que volen conèixer noves metodologies de gestió de persones i equips.

A caps de departament o líders d'equips que necessiten la màxima motivació dels seus efectius.

A tota persona inquieta en noves metodologies empresarials i amb interès per la gestió de les persones.

Facilitadors certificats en la metodologia LEGO® SERIOUS PLAY®

Albert Pàmies Rimbau, Consultor, formador i conferenciant especialista en àrees estratègiques comercials, màrqueting i noves tecnologies. Economista adscrit al Col·legi d'Economistes de Catalunya llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la URV. Professor associat de eMàrqueting a la URV i professor de Direcció Comercial al Màster en Gestió d'Empreses (MBA) de la URV. Amplia experiència com a Director Comercial en empreses d'àmbit nacional liderant equips de venedors.

Xavier Plana Virgili, Llicenciat en psicologia de les organitzacions per la UNED i en Treball Social per la URV. Soci fundador de l'Escola de Lideratge Social de Catalunya. Postgrau en Gestió de la Petita i Mitjana Empresa per ESADE i en Direcció de RRHH i Cultura Organitzativa per la URV. Consultor, coach, conferenciant i formador, especialitzat en desenvolupament personal i facilitador en processos de desenvolupament, grupal i organitzacional.

Inscriu-te

Compartir