Mostrant de 1 a 3 de 3 activitats formatives disponibles

 • Places obertes

  Lideratge i Comunicació. Nova Edició!

  24/04/2020 - 24/04/2020

  Una de las principals qualitats d'un líder és que ha de ser capaç de comunicar i influir a altres persones. Sense comunicació o amb una comunicació deficient no hi ha lideratge. Tècniques com la del "storytelling" posen en valor la necessitat de connectar emocionalment amb els altres, més enllà del contingut de les nostres paraules. I és per aquest motiu que un bon líder necessita motivar al seu equip i fer que aquest es comprometi amb ell per assolir els objectius proposats.

  Aquest taller pretén facilitar eines per potenciar el lideratge a través de la comunicació i relació amb els altres. Un bon líder sap envoltar-se de persones amb talent per maximitzar les seves competències i fer-los créixer professionalment. El líder, com a gestor de persones, necessita guanyar-se el respecte del seu equip. Per fer-ho, necessita conèixer-lo.

  +
 • Places obertes

  Renovació certificat. Manteniment higiènic sanitari d'instal.lacions de risc davant legionel.la.

  04/05/2020 - 05/05/2020

  Adquirir coneixements per actualitzar la formació realitzada i d’aquesta manera poder adequar-se als nous avanços científics i tècnics, per a prevenir la Legionel·losis.

  +
 • Places obertes

  LEAN INNOCREATIVE THINKING

  26/05/2020 - 09/06/2020

  Adquireix els coneixements per entendre i utilitzar amb èxit les eines LEAN al món de les PERSONES, CREATIVITAT i INNOVACIÓ.

  Innovació i creativitat amb habilitats necessàries per a persones que impulsaran des de baix el canvi cultural que promou el Lean Management, on l’enfoc al client és primordial, en un entorn cada vegada més tecnològic i digital.

  +